Fauteuils van JaxxChoice

Een comfortabele fauteuil mag in jouw woonkamer niet ontbreken. Het is de oplossing wanneer je je interieur wilt aanpassen, maar niet direct een hele nieuwe bank wilt aanschaffen. Een fauteuil geeft je inrichting net dat beetje extra sfeer. Ook krijg je hierdoor extra zitruimte in je woonkamer. Bekijk alle JaxxChoice fauteuils:

Fauteuil kopen?

Ben jij van plan een fauteuil te kopen? Bekijk dan eens onze uitgebreide collectie fauteuils. Wij hebben onder andere ronde fauteuils in onze collectie. Er is één ding dat alle JaxxChoice fauteuils gemeen hebben: ze brengen comfort en design samen. Zie jij een van deze hippe fauteuils al in jouw woonkamer staan?

 

Kies uit stoffen of leren fauteuils

Naast de keuze in kleur zijn onze JaxxChoice fauteuils ook beschikbaar in verschillende materialen. Ben jij bijvoorbeeld op zoek naar een leren fauteuil? Of een fauteuil in velvet stof? Het kan allemaal! Je stelt onze fauteuils helemaal naar wens samen. Vraag naar alle mogelijkheden in onze JaxxChoice Store en bekijk de stoffen van dichtbij.

 

5 jaar zitgarant service bij jouw nieuwe fauteuil

Met de zitgarant service van JaxxChoice ontvang je standaard vijf jaar garantie op jouw nieuwe fauteuil. De service biedt oplossingen voor een breed scala aan problemen, die niet onder de normale fabrieksgaranties vallen. De service is zo uitgebreid dat je vijf jaar lang probleemloos kunt genieten van je nieuwe fauteuil. Wil je ook garantie op vlekken? Sluit dan een upgrade naar All-in House af.

 

Probeer onze fauteuils eerst uit

Eerst proefzitten voordat je jouw nieuwe fauteuil gaat bestellen? In onze showroom staan onze fauteuils voor je klaar. Het is ook mogelijk om een proefstofje aan te vragen! Op deze manier kun jij alvast beginnen met het maken van de beste keuze voor je toekomstige fauteuil. Bezoek een showroom bij jou in de buurt.