JaxxChoice logo

De fauteuils van JaxxChoice

Een comfortabele fauteuil mag in jouw woonkamer niet ontbreken. Het is de oplossing wanneer je je interieur wilt aanpassen, maar niet direct een hele nieuwe bank wilt aanschaffen. Een fauteuil geeft je inrichting net dat beetje extra sfeer. Ook krijg je hierdoor extra zitruimte in je woonkamer.

Fauteuil kopen?

Ben jij van plan een fauteuil te kopen? Bekijk dan eens onze fauteuil Kate. Kate is een loveseat die in meerdere materialen en kleuren verkrijgbaar is. Fauteuil Kate in onder andere in de kleuren groen en grijs beschikbaar. Zie jij een loveseat groen of grijs al in jouw interieur staan?

Stoffen of een leren fauteuil?

Naast de keuze in kleur is fauteuil Kate ook beschikbaar in verschillende materialen. Ben jij bijvoorbeeld op zoek naar een leren fauteuil? Kate is in verkrijgbaar in ‘Yacht Graphite’ wat zorgt voor een mooie lederlook. Daarnaast is de fauteuil ook beschikbaar in verschillende kleuren stof, zoals grijs, groen en taupe. Bekijk alle opties op de pagina van fauteuil Kate.

Eerst proefzitten op een JaxxChoice fauteuil?

Eerst proefzitten voordat je jouw nieuwe fauteuil gaat bestellen? In onze showroom staan onze fauteuils voor je klaar. Het is ook mogelijk om een proefstofje aan te vragen! Op deze manier kun jij alvast beginnen met het maken van de beste keuze voor je toekomstige fauteuil.
Bezoek een showroom bij jou in de buurt