De buitenkans collectie van JaxxChoice

Ontdek onze buitenkans: zitmeubels van hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs! Deze zitmeubels hebben een tijdje in een van onze showrooms gestaan, maar zien er als nieuw uit. Het is een duurzaam initiatief, waarbij we zitmeubels een nieuw leven geven. Zit er geen buitenkans bij waar jij naar op zoek bent? Dan kan je jouw favoriete JaxxChoice bank altijd helemaal zelf samenstellen.

Een kwaliteit meubel voor een scherpe prijs

Om ervoor te zorgen dat onze collectie eigentijds blijft, vinden er regelmatig wisselingen plaats bij onze verkooppunten. Dit betekent dat zitmeubels enige tijd bij een verkooppunt hebben gestaan en niet meer als nieuw verkocht kunnen worden. Dit geldt ook voor banken of fauteuils die verkeerd zijn besteld en worden teruggestuurd door onze klanten.

We vinden het zonde om deze mooie items weg te doen en daarom geven wij ze een nieuwe kans. Natuurlijk controleren wij eerst of ze in goede staat zijn, want alleen artikelen met een hoge kwaliteit worden een buitenkans. Je koopt een buitenkans met korting, dus naast een duurzame keuze is een buitenkans ook goed voor jouw eigen portemonnee. Daarbij is een buitenkans direct leverbaar en staat deze klaar om binnen een week opgehaald te worden. Zo heb je snel plezier van je nieuwe zitmeubel!

 

Eerst proefzitten op een JaxxChoice buitenkans?

Wil je eerst proefzitten voordat je jouw buitenkans in huis haalt? Dat kan! Onze buitenkans collectie vind je verspreid over onze showrooms. Zo kan je jouw favoriete buitenkans in het echt bewonderen en het comfort zelf ervaren. Bezoek een van onze showrooms.