Verkooppunten

Bekijk onze verkooppunten om te zien waar onze banken te vinden zijn! Zoals je ziet zijn wij op steeds meer plekken in Nederland te vinden. Op sommige locaties is een gedeelte van onze collectie te bewonderen. Wil je weten welke banken er per vestiging te zien zijn? Kijk dan bij de bank onder het kopje ‘verkooppunten’. Hier staat met een vinkje aangegeven of de bank op de locatie van jouw keuze aanwezig is.

Bekijk onze banken of marmeren tafels en kies welke jij graag wil komen bekijken bij een van onze locaties. Uiteraard kun je bij de vestigingen ook zien welke mogelijkheden er nog meer zijn. Onze verkoopmedewerkers helpen jou graag met het samenstellen van jouw favoriete bank of ideale tafel.

Op dit moment kan je alleen op afspraak winkelen bij onze verkooppunten. Wil je hier gebruik van maken? Mail dan naar info@jaxxchoice.nl of kijk naar de voorwaarden bij onze verkooppunten.

Heb je vragen over de verkooppunten, bezorging of iets anders met betrekking tot het Coronavirus? Wij zijn er om je vragen te beantwoorden! Uiteraard kun je ook altijd bij onze veelgestelde vragen kijken. 

Waar is JaxxChoice te vinden?

jaxxchoice verkooppunten jansen totaal wonen en loods 5 duiven, loods 5 maastricht, loods 5 sliedrecht en loods 5 amersfoort

Jansen Totaal Wonen

Trendhopper Huissen

Loods 5 Amersfoort

Loods 5 Duiven

Loods 5 Sliedrecht

Loods 5 Maastricht