Wil jij graag proefzitten op een van onze banken? Of graag het marmer komen uitkiezen op locatie? Kom dan langs bij een van onze verkooppunten! Bekijk onze banken of marmeren tafels en kies welke jij graag wil komen bekijken. Uiteraard kun je bij de vestigingen ook zien welke mogelijkheden er nog meer zijn. Onze verkoopmedewerkers helpen jou graag met het samenstellen van jouw favoriete bank of ideale tafel.

Heb je vragen over de verkooppunten, bezorging of iets anders? Wij zijn er om je vragen te beantwoorden! Uiteraard kun je ook altijd bij onze veelgestelde vragen kijken. 

JaxxChoice Store

Voor 100% JaxxChoice kom je langs in onze enige echte JaxxChoice Store! Hier vind je de gehele collectie in banken en tafels, alle mogelijke stofstalen en gespecialiseerde verkoopmedewerkers. Laat je inspireren in onze 500 m² JaxxChoice Store onder het genot van een kopje koffie of thee.

Openingstijden

Ma – Do                 10.00 – 17.30 uur
          Vr                  10.00 – 21.00 uur
         Za                   10.00 – 17.30 uur
         Zo                   12.00 – 17.30 uur

Waar is JaxxChoice nog meer te vinden?

Zoals je ziet zijn wij op steeds meer plekken in Nederland te vinden. Naast de JaxxChoice Store zijn onze banken ook te bewonderen bij verschillende Loods 5 locaties. Hier is een gedeelte van onze collectie te zien. Wil je weten welke banken er per vestiging te zien zijn? Kijk dan bij de bank onder het kopje ‘verkooppunten‘. Hier staat met een vinkje aangegeven of de bank op de locatie van jouw keuze aanwezig is.

jaxxchoice verkooppunten jansen totaal wonen en loods 5 duiven, loods 5 maastricht, loods 5 sliedrecht en loods 5 amersfoort

Loods 5 Amersfoort

Loods 5 Duiven

Loods 5 Sliedrecht

Loods 5 Maastricht