Verkooppunten

Wil jij graag proefzitten op een van onze banken? Of graag het marmer van onze salontafels komen uitkiezen op locatie? Kom dan langs bij een van onze verkooppunten! Bekijk onze banken of tafels en kies welke jij graag wil komen bekijken. Uiteraard kun je bij de vestigingen ook zien welke mogelijkheden er nog meer zijn. Onze verkoopmedewerkers adviseren je graag.

Heb je vragen over de verkooppunten, bezorging of iets anders? Wij zijn er om je vragen te beantwoorden! Uiteraard kun je altijd bij onze veelgestelde vragen kijken.

JaxxChoice Store Huissen

Voor 100% JaxxChoice kom je langs in onze enige echte JaxxChoice Store! Deze bevindt zich in de woonwinkel Jansen Totaal Wonen, op de eerste verdieping. Hier vind je de gehele collectie banken, fauteuils en tafels, alle stofstalen en gespecialiseerde verkoopmedewerkers. Laat je inspireren in onze 500 m² Store!

Onze andere verkooppunten

Zoals je ziet zijn wij op steeds meer plekken in Nederland te vinden. Naast de JaxxChoice Store zijn onze banken ook te bewonderen bij externe verkooppunten. Hier is een gedeelte van onze collectie te zien. Wil je weten of jouw favoriete bank op een specifieke locatie aanwezig is? Kijk dan bij de desbetreffende bank onder het kopje ‘verkooppunten‘. Hier staat aangegeven of de bank op de locatie van jouw keuze aanwezig is.

Loods 5 Zaandam locatie
Loods 5 Zaandam
Loods 5 Amersfoort locatie
Loods 5 Amersfoort
Loods 5 Maastricht locatie
Loods 5 Maastricht
Loods 5 Sliedrecht locatie
Loods 5 Sliedrecht
Loods 5 Duiven locatie
Loods 5 Duiven