Alles over het retourneren bij JaxxChoice

Is jouw online bestelde JaxxChoice bank niet wat je ervan verwachtte? Wat jammer om te horen. Een JaxxChoice bank kun je echter retourneren, mits het product onbeschadigd en niet gebruikt is. Wanneer je een bank hebt uitgekozen en deze online hebt gekocht, heb je 30 dagen de tijd om te beslissen of je deze wilt houden.

Heb je een JaxxChoice bank in de winkel gekocht? Dan gelden de CBW-voorwaarden. Deze zijn te vinden op de CBW-erkend website.

Let op: Banken die zelf samengesteld zijn en dus niet direct leverbaar zijn, vallen ook onder de CBW-voorwaarden. Deze kunnen dus niet kosteloos geretourneerd worden.

Hoe kan ik mijn product retourneren?

Om jouw online gekochte product te retourneren zijn er een aantal stappen om te volgen. Allereerst laat je ons binnen 14 dagen weten via info@jaxxchoice.nl dat je jouw bestelling, of een gedeelte daarvan, wilt retourneren. Belangrijk hierbij om het ordernummer duidelijk te vermelden. Lever het product dat je wilt retourneren bij ons af in de winkel of maak gebruik van onze ophaaldienst voor € 99,-.

Hoe werkt het?

Nadat je ons per mail hebt laten weten dat je jouw product wil retourneren zorgen wij dat de transportdienst de bank bij jou op komt halen. Tijdens het ophalen van de bank kan je bij de transportdienst de transportkosten van €75,- betalen. Het is belangrijk dat het originele verpakkingsmateriaal gebruikt wordt om de bank te retourneren.

Vragen?

Heb jij een vraag over onze meubels of wil je iets anders kwijt? Stuur een mailtje naar info@jaxxchoice.nl of neem contact op via ons telefoonnummer 088 021 6566. Wil je liever Whatsappen? Stuur dan een berichtje naar 06-53237174.