3 redenen om voor een microleder bank te kiezen

Een microleder bank staat bekend om zijn luxe uitstraling en hoge kwaliteit. Het is dan ook geen verrassing dat deze banken nog steeds populair zijn in veel huishoudens. In deze blog geven we 4 redenen waarom jij voor een bank van microleer moet kiezen🛋️

1. Een microleder bank gaat lang mee

Microleder is een sterk materiaal dat bestaat uit een combinatie van echt leer en polyester. Een bank van microleder kan daarom prima tegen een stootje en is dus uitermate geschikt voor intensief woongebruik.

2. Stijlvol en budgetvriendelijk

Microleder banken hebben de look van echt leer dankzij het materiaal dat gedeeltelijk bestaat uit leervezels. Kortom: microleder heeft dezelfde eigenschappen als leer. Echter, dit materiaal is goedkoper. Een win-win situatie dus!

microleder-bank-frenkie-cognac
Bank Frenkie in microleder

3. Eenvoudig onderhoud van microleder

Houd je microleder hoekbank of fauteuil stralend en vlekvrij! Behandel vlekken eenvoudig en geniet langer van je meubels. Geef je bank of fauteuil ieder half jaar wat liefde met een vochtwerende spray en overweeg onze handige, aanvullende vlekkenservice bij aankoop voor extra bescherming.

4. Een hoekbank van microleder biedt hulp tegen allergieën

Heb je last van huisstofmijt allergie? Dan past een microleder bank bij jou. Microleder heeft een glad oppervlak en zijn haren en stof gemakkelijk weg te zuigen.
microleder bank gabe bruin jaxxchoice store
Exclusief in onze JaxxChoice Store: bank Gabe

Ben je na het lezen van deze blog helemaal verkocht, maar wil je eerst proefzitten op een van onze microleder banken? Bezoek dan onze JaxxChoice Store in Huissen, waar je alle modellen en stoffen in het echt kan bewonderen. 

Ontdek alle banken van JaxxChoice

Bank-Fenn-chaise-longue-grijs-hoek-links
Fenn
 1.489
Hoekbank-ribstof-blauw-hoek-links
Maes
 2.249
Teddy-loungebank-izzy-hoek-links
Izzy
 2.599