Zo is een JaxxChoice bank opgebouwd

Een bank kiezen gaat niet alleen om het uiterlijk. Natuurlijk moet de bank mooi zijn en bij jouw interieurstijl passen, maar hij moet ook heerlijk zitten. Bij JaxxChoice voldoen alle banken aan strenge kwaliteitseisen. Dit zijn punten waar je misschien in eerste instantie niet aan denkt, zoals de bank vulling en het zitcomfort, maar ze zorgen ervoor dat je naast een mooie bank ook kwaliteit in huis haalt.

Bank vulling

De meeste JaxxChoice modellen hebben een koudschuim vulling op een nosagvering, wat zorgt voor een uitstekend zitcomfort van de bank. Deze combinatie biedt niet alleen stevige ondersteuning, maar behoudt ook langdurig zijn vorm, waardoor je er jarenlang plezier van hebt.

Rugkussens zijn bepalend voor het zitcomfort van een bank

Naast de bank vulling zijn rugkussens ook bepalend voor het zitcomfort van een bank. Een bank met vaste rugkussens zit steviger en biedt een actievere houding. Als je liever helemaal languit ligt, is een loungebank met losse lendekussens perfect om optimaal te chillen.

Materiaalkeuze

Ook bepalend voor het zitcomfort van je bank is de materiaalkeuze. Zo voelt microvezel wat harder aan dan een zachte teddy stof, maar elk materiaal heeft zijn eigen voor- en nadelen!

De bank vulling testen in onze showroom

Benieuwd naar de beste vulling voor jouw bank? Kom proefzitten bij een van onze verkooppunten. Ervaar het verschil in zitcomfort en ontdek wat het beste bij jouw wensen past. Onze verkoopspecialisten vertellen je graag meer over de verschillen in zitcomfort en helpen jou met het maken van de beste keuze.

Ontdek de banken van JaxxChoice

JaxxChoice hoekbank Niek hoek links VII 7104 zand
Niek
Oorspronkelijke prijs was:  1.499.Huidige prijs is:  1.359.
JaxxChoice hoekbank Mikk hoek links VII 7105 grijs
Mikk
Oorspronkelijke prijs was:  1.599.Huidige prijs is:  1.399.
Bank-Fenn-chaise-longue-grijs-hoek-links
Fenn
 1.489