Voetjes omhoog met de hockers van JaxxChoice

Of je nu op zoek bent naar extra zitplaatsen, een voetenbankje of een decoratief accent, hockers bieden oneindige mogelijkheden voor creativiteit en comfort in huis. Bij veel van onze banken kun je een hocker bestellen. Bekijk onze verschillende hockers en ontdek alle voordelen.

Hockers in alle soorten en maten

Van rond tot ovaal en van vierkant tot rechthoekig, hockers zijn er in allerlei soorten en maten! Ook de stofmogelijkheden zijn eindeloos. Zo stel je een hocker samen in dezelfde stof als jouw JaxxChoice bank. Zelfs de poten van onze hockers zijn hetzelfde als die van onze banken. Waar je de hocker dan ook neerzet in jouw woonkamer, zo blijft het altijd een mooi geheel.

Hockers zijn multifunctioneel

Zoals al eerder gezegd, kan je met een hocker alle kanten op! Gebruik hem als voetenbankje na een lange dag werken door hem tegen de bank aan te schuiven of gebruik de hocker als bijzettafel. Door er een groot dienblad op te leggen blijft alles netjes op zijn plek staan. Eigenlijk is een hocker dus altijd een goed idee!

"Woon je klein en heb je niet genoeg plek voor een hoekbank? Ga dan voor een 2- of 3-zitsbank met hocker. Dit scheelt in ruimte, maar zo beleef je toch het ultieme hoekbank gevoel!"

Creëer extra zitplaatsen met een hocker

Hockers zijn gemakkelijk te verplaatsen, waardoor je in een handomdraai extra zitplekken creëert, perfect voor onverwacht bezoek. Plaats de hocker naast de bank voor een comfortabele en flexibele zitoptie, zonder gedoe.

Bekijk de hockers in de JaxxChoice Store

Wil jij graag de gehele collectie in het echt bekijken en uitproberen? Kom dan langs in onze JaxxChoice Store in Huissen.