Kies jouw favoriete stof!

Op onze website kun je kiezen uit verschillende stoffen per bank. Zo kun je kiezen voor bank Mikk in verschillende kleuren microleder én verschillende kleuren stof. Maar wist je dat je in onze showroom nog veel meer stoffen kunt kiezen? Wij vertellen je er graag wat meer over in deze blog!

Online selectie

Om kiezen zo leuk mogelijk te maken is het belangrijk dat je niet overspoelt wordt met verschillende stoffen. Daarom hebben wij voor jou een selectie gemaakt met stoffen voor onze banken. Deze mogelijkheden zie je bij de productpagina’s van onze banken. Wil jij graag weten hoe deze stoffen er thuis uit zien? Dan kun je eenvoudig een proefstofje aanvragen. Deze wordt dan zo snel mogelijk jouw kant op gestuurd zodat jij thuis kan bekijken of de stof mooi in jouw interieur past!

JaxxChoice-bank-Frenkie-in-Chrono-Clay-sfeer-bank

Nog meer stoffen in de showroom

Het is natuurlijk heel goed mogelijk dat een stof waar jij naar op zoek bent niet tussen onze collectie staat. Gelukkig zijn er nog veel meer stoffen mogelijk op onze banken. Bij onze verkooppunten liggen de stoffenbundels bij de banken zodat jij precies kan zien wat er allemaal mogelijk is. Wil je graag advies? Uiteraard wil een van de verkoopmedewerkers graag meekijken naar de verschillende stoffen. Zo geven ze ook graag advies over de stof die het best past bij jouw wensen.

JaxxChoice bank Sepp 4-zitsbank in stof Juke Niagara

Onderhoud van de stoffen

Heb jij jouw stof uitgekozen voor jouw bank maar wil je ook graag weten hoe je deze stof onderhoudt? Wij hebben op onze onderhoudspagina bij iedere stof een handige uitleg met tips om jouw bank zo lang mogelijk mooi te houden! Heb je een andere vraag over de stof? Vraag het dan aan onze medewerkers in de showroom of neem contact met ons op. Wij helpen je graag met uitzoeken van de bank en stof die het beste bij jouw wensen past!