4x tips voor de perfecte salontafel bij jouw hoekbank

Een salontafel mag niet ontbreken in jouw interieur. Hij kan je bank helemaal ophalen en zorgen voor een mooi geheel. De combinatie van een bank en een salontafel is dus heel belangrijk. Make or break, zeggen wij bij JaxxChoice. Maar de keuze is niet gemakkelijk. Ze zijn er in verschillende maten, vormen en stijlen. Wij geven je alvast wat inspiratie voor de perfecte salontafel bij jouw hoekbank.

Choice 1: Hotel chique

Het luxe gevoel van een hotel, maar dan in je eigen woonkamer: hotel chique. Wie wil dat nou niet? Het gebruik van donkere teddy stof mag dan ook zeker niet ontbreken in deze woonstijl. Net als de goudkleurige en marmeren accenten. Deze zorgen voor de ultieme, finishing touch. Daarom stylen wij onze teddy loungebank Izzy graag met een marmeren salontafel, zoals onze Kiga. Alles voor de luxe uitstraling!

Choice 2: Landelijk

Een huiselijk gevoel omarmt je zodra je een landelijke woonkamer binnenstapt. De warme woonkamer wordt gecreëerd door het gebruik van natuurlijke materialen en aardse tinten. Bij een landelijke woonstijl speelt een bank vaak de hoofdrol. Kijk maar naar onze Brenn. Grijs, groot en robuust. Bruinkleurige salontafel Sanyu en salontafel Elau in de kleur kasjmier zorgen ten slotte voor een sfeervol geheel.

Choice 3: Ronde salontafel bij een ronde hoekbank

Rond, ronder, rondst! Een woontrend die begon bij kleine accessoires, maar al snel haar weg vond naar de grote woonitems. En dat zie je wel aan Liva. Met haar ronde longchair is ze een speelse verschijning. Wij kozen ervoor om deze bank te stylen met verschillende ronde salontafels. Een beetje too much? We horen het je denken. Maar het voordeel van ronde vormen is dat je er nooit genoeg van in huis kunt hebben, kijk zelf maar!

Choice 4: Zwarte salontafel bij jouw stoere hoekbank

Bij JaxxChoice houden we van stoer! Een van onze meest populaire banken is dan ook onze Mikk. Hij is een stoere jongen met zijn lendekussens en brede armleuningen. Salontafel Elau in een donkere tint maakt dit stoere plaatje helemaal af!

Maak je interieur compleet met de perfecte salontafel bij jouw hoekbank. Meer inspiratie nodig? Volg ons op Instagram voor de actuele interieurtrends en leuke styling tips.

Ontdek de salontafels van JaxxChoice

maanvormige-sidetable-vez-beige
Vez
 379
Salontafel-brons-zuri
Zuri
 1.069
salontafel-bodi-beige
Zuri
 1.069