4 styling tips voor een sidetable achter de bank

Een lange sidetable achter de bank is de perfecte manier om je woonkamer een persoonlijke draai te geven en karakter aan je huis toe te voegen :heart_eyes: Tegelijkertijd creëer je extra ruimte voor je mooiste accessoires. Het leuke aan een sidetable is dat je deze eenvoudig per seizoen kunt vervangen, wat telkens zorgt voor een frisse, nieuwe look met minimale moeite. In deze blog delen we 4 handige tips om jouw smalle tafel achter de bank op een stijlvolle manier te decoreren :raised_hands:

1. Speel met hoogtes

Voor de styling van een sidetable achter de bank begin je met een opvallend item zoals een grote plant, vaas met bloemen of kandelaar met lichtjes. Dit creëert diepte in je woonkamer en trekt meteen de aandacht🌿 Vul hem vervolgens aan met kleinere accessoires zoals kandelaars, beeldjes of decoratieve boeken. Zo ontstaat een dynamisch en uitnodigend geheel.

"Een sidetable is het mooist wanneer hij qua breedte precies tussen de armleuningen van de bank past en hij dezelfde hoogte heeft als de rugleuning van de bank, zodat kleine accessoires niet wegvallen."

2. Ga voor een mix van materialen en vormen

Tip nummer twee voor het stylen van een lange smalle sidetable achter de bank: gebruik verschillende materialen en vormen om een speelse look te creëren. Combineer bijvoorbeeld een rieten mand met een zwart metalen kandelaar. Deze mix van texturen en stijlen zorgt voor een vrolijk en levendig plaatje.

3. Vergeet de muur boven je lange sidetable niet

Hang een mooi wanddoek, organische spiegelset of wandplank aan de muur om de look van jouw sidetable compleet te maken. Voeg een persoonlijk tintje toe door foto’s of decoratieve objecten op de planken te plaatsen, passend bij je interieurstijl en smaak.

4. Gebruik verlichting als finishing touch voor jouw sidetable

Voeg een gezellige tafellamp toe of plaats een grote lamp direct naast de sidetable om zo de juiste verlichting te creëren in jouw zithoek💡 Ook kaarsen kunnen hierbij een sfeervolle toevoeging zijn.

Heb je een plaatje in je hoofd van jouw ideale woonkamer, inclusief smalle tafel achter de bank, maar vind je het toch lastig om je eigen sidetable te stylen? Vraag ons om advies of kom langs in onze JaxxChoice Store, want ook daar helpen we je graag bij!😄

Ontdek de tafels van JaxxChoice

Marmeren-salontafel-Jem
Jem
 869
Salontafel-Bodi
Bodi
 949