Warmte in huis tijdens de koude dagen

Kon jij vanochtend ook moeilijk uit je bed komen? Koud was het he! Tijdens de winter doe je natuurlijk niets liever dan heerlijk onder een dekentje op de bank liggen. Het is dan wel belangrijk dat je op een bank ligt die comfort geeft én die mooi staat in het interieur. Hoe kouder het wordt, hoe meer behoefte we hebben aan warmte. Wist je dat je niet alleen met de kleur maar ook met het materiaal voor veel warmte kan zorgen in huis? Zo zorgt de kleur rood er automatisch voor dat je het warmer krijgt. In deze blog zetten wij een paar materialen voor jou op een rijtje om heerlijk warm de winter door te komen. 

Materiaal is uiteraard een belangrijk element om warmte toe te voegen in de huiskamer. Een lederen stof zal eerder koud aanvoelen, wat in de zomer heel fijn is, maar als jij een koukleum bent is het wellicht handig om een stoffen bank te nemen. Stof voelt namelijk niet koud aan als je er op gaat zitten. Een van onze stofmogelijkheden is een Adore stof. Deze stof heeft rechtopstaande haartjes die een luxe en elegante uitstraling hebben. Niet alleen zorgt dit voor een hoog aaibaarheidsgehalte, het zit ook nog eens heerlijk zacht. Ideaal dus om warmte toe te voegen aan jouw interieur!

Ben jij niet zo van een Adore stof? Dan is een fijn geweven stof een goede optie. Deze stof is heel egaal wat ook een warme look uitstraalt. Bekijk bijvoorbeeld bank Mikk of bank Niek eens! Daar wil je toch op relaxen? Naast de stofkeuze speelt ook de kleurkeuze een grote rol. Zo zal een zwarte bank minder warmte uitstralen dan een bruine bank. Het is uiteraard geheel afhankelijk van hoe warm je jouw interieur wil hebben. Met een subtiele touch kun je echter al veel bereiken. Bekijk bijvoorbeeld bank Mikk en bank Niek. Deze stoffen zijn hetzelfde alleen de stof van bank Niek heeft een tint die iets bruiner is dan de stof van bank Niek. Dit effect kun je versterken door accessoires in warme kleuren te gebruiken zoals bruin, rood en koper.

Uiteraard kun je dit ook doen met een zwarte of grijze bank. Met een mooi plaid en prachtige kussens kun jij het al snel warm en gezellig maken in huis. Wil je graag advies over de mogelijkheden om jouw interieur warm te maken met een nieuwe bank? Kom dan langs bij een van onze verkooppunten of stel jouw vraag online. Wij helpen je graag om de koude dagen door te komen en voor een knusse sfeer in huis te zorgen!

Heerlijk zachte banken uit voorraad leverbaar!