Kenzi

Deze buitenkans heeft enige tijd in de showroom van DM Living gestaan. Er zijn geen beschadigingen of verkleuringen bekend.

Oorspronkelijke prijs was: € 1.899.Huidige prijs is: € 1.425.

Direct leverbaar

Bank Kenzi

DM Living in Echt

Prijs Oorspronkelijke prijs was: € 1.899.Huidige prijs is: € 1.425.

Over buitenkans Kenzi

Kenzi straalt een en al stijl uit. Dit zie je aan zijn rond afgewerkte rugleuning en zijn rond metalen poten. En heb je Kenzi’s unieke rugleuning al gespot? Deze loopt over zijn armleuning heen. So classy! Ronde hoekbank Kenzi komt met vaste rugkussens, losse sierkussens en een koudschuim vulling. Want ook aan comfort mag het niet ontbreken.

Deze buitenkans is te zien bij DM Living in Echt. Het betreft een nieuw meubel dat enige tijd in hun showroom gestaan. Over het algemeen is dit product in goede staat. Echter kunnen wij niet garanderen dat het geen enkele vorm van gebruikssporen bevat. Wil jij deze buitenkans kopen? Neem contact met ons op voor de meest actuele voorraadstatus.

Hoogte

84 cm

Breedte

335 cm

Diepte

305 cm

Zithoogte

47 cm

Zitdiepte

63 cm

Over JaxxChoice buitenkans

Om ervoor te zorgen dat onze collectie eigentijds blijft, vinden er regelmatig wisselingen plaats bij onze verkooppunten. Dit betekent dat zitmeubels enige tijd bij een verkooppunt hebben gestaan en niet meer als nieuw verkocht kunnen worden. Dit geldt ook voor banken of fauteuils die verkeerd zijn besteld en worden teruggestuurd door een klant. We vinden het zonde om deze mooie items weg te doen en daarom geven wij ze een nieuwe kans.

  • 3 maanden constructie garantie, niet op uiterlijkheden.
  • Zelf afhalen, geen bezorging.

Ja zeker! Bij aankoop van een JaxxChoice buitenkans krijg je standaard 3 maanden constructie garantie (dus niet op uiterlijkheden). Deze service biedt oplossingen voor uiteenlopende problemen. Denk hierbij aan het vastzetten van veren en losgeraakte verbindingen. Zo heb jij onbezorgd zitplezier van jouw buitenkans!

Een buitenkans dient ten alle tijden zelf afgehaald te worden bij ons magazijn, binnen een week tijd. Een buitenkans wordt niet aan huis geleverd.

Een buitenkans kan je gemakkelijk reserveren door op de oranje knop ‘reserveer’ te klikken. Laat hier vervolgens je gegevens achter, dan gaan wij kijken of dit meubel nog beschikbaar is. Wij zullen telefonisch contact met je opnemen en jouw reservering omzetten in een bestelling.