Loading...

Mikk: stel zelf samen

Dream big, work hard and make it happen.

  • Vraag een proefstofje aan
  • All in House service

Wil jij bank Mikk graag in een andere uitvoering of kleur dan de standaard opstelling? Vraag dan eenvoudig een offerte aan voor jouw samengestelde Mikk. Stel Mikk samen door de elementen en de stof te selecteren. Daarbij kun je ook nog kiezen of je voor een All in House service gaat.

Mikk is een stoere jongen die een statement zet in ieder interieur. Met zijn brede leuningen laat hij zien dat hij sterk in zijn schoenen staat en dat hij wel tegen een stootje kan. Met zijn fijne zitcomfort door het HR kwaliteitsschuim is het moeilijk om nog van deze bank af te gaan!

Wil jij eerst even voorproeven bij jou thuis? Vraag dan een proefstofje aan om te kijken wat hij met je doet. Bank Mikk is, naast de geselecteerde stofjes op de website, ook nog mogelijk in meerdere soorten stoffen. Je kunt ook altijd even langskomen in onze winkel om alle mogelijke stoffen voor bank Mikk te bewonderen! Bekijk de elementen om alle mogelijkheden te zien.

Let op: de kleur van de stof kan afwijken van de kleur van de bank op de afbeelding. Vraag een stofje aan om de kleur goed te kunnen bekijken.

Vraag een stofje aan

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Wissen
Vraag een stofje aan
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bekijk alle elementen: