Loading...

Scott: stel zelf samen

Trust your creativity.

  • Vraag een proefstofje aan
  • All in House service

Wil jij bank Scott graag in een andere uitvoering of kleur dan de standaard opstelling? Vraag dan eenvoudig een offerte aan voor jouw samengestelde Scott. Stel Scott samen door de elementen en de stof te selecteren. Daarbij kun je ook nog kiezen of je voor een All in House service gaat.

Scott gaat voor creativiteit én comfort. Doordat je deze bank als losse elementen kan samenstellen, kan je er alle kanten mee op. Deze elementen zijn namelijk doorgestoffeerd.  Door zijn heerlijk zachte zit hoef jij niet meer na te denken over comfort.

Ben je benieuwd of deze kleur en stof binnen jouw interieur past? Bestel dan een proefstofje van bank Scott en neem thuis rustig de tijd om te ervaren wat ze met je doet. Kom ook eens langs in de showroom, zodat wij je met alle liefde kunnen helpen met het samenstellen van deze bank. Kies jouw ideale maat zodat elementenbank Scott perfect past in jouw woonkamer!

Let op: de kleur van de stof kan afwijken van de kleur van de bank op de afbeelding. Vraag een stofje aan om de kleur goed te kunnen bekijken.

Vraag een stofje aan

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Wissen
Vraag een stofje aan
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bekijk alle elementen: