5 jaar garantie op jouw nieuwe bankstel of fauteuil

Ongelukken zitten in een klein hoekje. Het is dan ook fijn als jouw nieuwe zitmeubel zo lang mogelijk mooi blijft. Met de zitgarant service van JaxxChoice ontvang je daarom standaard 5 jaar garantie op jouw nieuwe bankstel of fauteuil. We geven je een overzicht van deze zitgarant service.

Wat houdt de zitgarant service in?

Dankzij de zitgarant service van JaxxChoice kan je rekenen op top garantie op jouw nieuwe bankstel of fauteuil. Je krijgt standaard 5 jaar full service op de constructie van jouw nieuwe zitmeubel. De service biedt oplossingen voor uiteenlopende problemen. Denk hierbij aan het vastzetten van veren en losgeraakte verbindingen. Zo heb jij dus onbezorgd zitplezier van jouw nieuwe meubel!

Wat valt er onder de zitgarant service?

5 jaar garantie op jouw nieuwe bankstel of fauteuil:

 • Verwijderen van pilling bij textiel.
 • Opspannen van de bekleding als deze overmatig is gaan rimpelen of plooien.
 • Verstevigen en/of opvullen van vaste zittingen als deze overmatig zijn gaan inzakken.
 • Aanspannen van singelbanden.
 • Herstellen of vervangen van nosag-veren, binnenvering.
 • Vastzetten van losse verenclips.
 • Repareren van losgeraakte stiknaden.
 • Herstellen van bedieningsmechanieken.
 • Verstevigen en/of opvullen van losse kussens.
 • Verhelpen van piep- en kraakgeluiden.
 • Vastzetten van losgeraakte verbindingen.
 • Vastzetten van losgeraakte knopen.
 • Herstellen of vervangen van elektrische delen zoals motoren, trafo’s.

Extra garantie op jouw nieuwe bankstel of fauteuil

Bij aanschaf van jouw nieuwe zitmeubel kan je er ook voor kiezen om een upgrade naar All-in House af te sluiten. Tegen een meerprijs van €29,95 per zitplek kan je dan 5 jaar lang beroep doen op een aanvullende vlekkenservice. Heb je meer dan 6 zitplekken? Dan wordt er tot 6 zitplekken gerekend voor de aanvullende vlekkenservice. Dit betekent complete garantie op jouw nieuwe bankstel of fauteuil.

zitgarant en all-in house garantie bankstel

Wat ontvang je bij een All-in House service?

Met de All-in House service heb je volledige garantie op jouw nieuwe bankstel of fauteuil. Je ontvangt alle benodigdheden om jouw zitmeubel te impregneren. Er worden sprays meegeleverd die je kunt gebruiken voor de stof. De spray zorgt ervoor dat vloeistoffen geen kans krijgen om blijvende vlekken te veroorzaken. Heb je toch een vlek die niet weggaat, dan is er nog de vlekkenspray. Door deze hoogwaardige textielbescherming zijn vlekken eenvoudig te reinigen. Lukt het je niet om de vlek te verwijderen? Schakel dan onze professionele service in.

Let op: gebruik de spray vóórdat je van jouw nieuwe zitmeubel gebruik gaat maken, zodat deze direct beschermd is.

Is je keuze gevallen op leder of een leatherlook? Dan ontvang je voor de gehele serviceperiode verzorgingsproducten. Zo blijft jouw nieuwe zitmeubel in optimale conditie en kan deze gemakkelijk gereinigd worden.

Wil je meer weten over de zitgarant- of All-in House service? Neem dan contact met ons op.

Vragen?

Heb jij een vraag over onze meubels of wil je iets anders kwijt? Stuur een mailtje naar info@jaxxchoice.nl of neem contact op via ons telefoonnummer 088 021 6566. Wil je liever Whatsappen? Stuur dan een berichtje naar 06-53237174.