5 jaar garantie op jouw nieuwe bankstel of fauteuil

Ongelukken zitten in een klein hoekje. Het is dan ook fijn als jouw nieuwe zitmeubel zo lang mogelijk mooi blijft. Met de zitgarant service van JaxxChoice ontvang je daarom standaard 5 jaar garantie op jouw nieuwe bankstel of fauteuil. We geven je een overzicht van deze zitgarant service.

Wat houdt de zitgarant service in?

Met de zitgarant service kan je rekenen op top garantie op jouw nieuwe bankstel of fauteuil. Je krijgt standaard 5 jaar full service op de constructie van jouw nieuwe JaxxChoice zitmeubel. De service biedt oplossingen voor uiteenlopende problemen. Denk hierbij aan het vastzetten van veren en losgeraakte verbindingen. Zo heb jij dus gegarandeerd en onbezorgd zitplezier van jouw nieuwe meubel!

Wat valt er onder de zitgarant service?

5 jaar garantie op jouw nieuwe bankstel of fauteuil:
 • Verwijderen van pilling bij textiel.
 • Opspannen van de bekleding als deze overmatig is gaan rimpelen of plooien.
 • Verstevigen en/of opvullen van vaste zittingen als deze overmatig zijn gaan inzakken.
 • Aanspannen van singelbanden.
 • Herstellen of vervangen van nosag-veren, binnenvering.
 • Repareren van losgeraakte stiknaden.
 • Herstellen van bedieningsmechanieken.
 • Verstevigen en/of opvullen van losse kussens.
 • Verhelpen van piep- en kraakgeluiden.
 • Vastzetten van losgeraakte verbindingen.
 • Vastzetten van losgeraakte knopen.
 • Vastzetten van losse verenclips.
 • Herstellen of vervangen van elektrische delen zoals motoren, trafo’s.

Extra garantie op jouw nieuwe bankstel of fauteuil

Bij aanschaf van jouw nieuwe zitmeubel kan je er ook voor kiezen om een upgrade naar All-in House af te sluiten. Tegen een meerprijs van €29,95 per zitplek kan je dan 5 jaar lang beroep doen op een aanvullende vlekkenservice. Heb je meer dan 6 zitplekken? Dan wordt er tot 6 zitplekken gerekend voor de aanvullende vlekkenservice. Dit betekent complete garantie op jouw nieuwe bankstel of fauteuil.

zitgarant en all-in house garantie bankstel

Wat ontvang je bij een All-in House service?

Met de All-in House service heb je volledige garantie op jouw nieuwe bankstel of fauteuil. Je ontvangt alle benodigdheden om jouw zitmeubel te impregneren. Er worden sprays meegeleverd die je kunt gebruiken voor de stof. De vlek op jouw zitmeubel blijft dan liggen in plaats van dat deze in de stof verdwijnt. Door deze hoogwaardige textielbescherming zijn vlekken eenvoudig te reinigen en krijgen vloeistoffen geen kans om een blijvende vlek te veroorzaken. Als er onverwachts toch een vlek in de stof ontstaat, kun je de professionele service inschakelen.

Let op: gebruik de spray vóórdat je van jouw nieuwe meubel gebruik gaat maken, zodat de bank of fauteuil direct beschermd is.

Is je keuze gevallen op leder of een leatherlook? Dan ontvang je voor de gehele serviceperiode verzorgingsproducten. Zo blijft jouw nieuwe zitmeubel in optimale conditie en kan deze gemakkelijk gereinigd worden.

Wil je meer weten over de zitgarant- of All-in House service? Neem dan contact met ons op.

Vragen?

Heb jij een vraag over onze meubels of wil je iets anders kwijt? Stuur een mailtje naar info@jaxxchoice.nl of neem contact op via ons telefoonnummer 088 021 6566. Wil je liever Whatsappen? Stuur dan een berichtje naar 06-53237174.