JaxxChoice logo

De 3-zitsbanken collectie van JaxxChoice

Ben jij, samen met je interieur, toe aan een nieuwe 3-zitsbank? Na een lange dag hard werken is het relaxmomentje in de avond erg belangrijk. Een driezitsbank is perfect om heerlijk languit uit te rusten.

Een 3-zitsbank in een uniek design?

Bij JaxxChoice vind je verschillende stijlen in het assortiment 3-zitsbanken. Bank Beau is bijvoorbeeld een stoer exemplaar met een ruig uiterlijk.

Voor welk materiaal ga jij?

De keuze van de kleur en het materiaal van je nieuwe 3-zitsbank is afhankelijk van meerdere factoren. Het allerbelangrijkste is natuurlijk jouw eigen stijl. Houd je bijvoorbeeld van een leren 3-zitsbank of eerder van een stoffen exemplaar, zoals een 3-zitsbank grijs? Ook de uitstraling van je woonkamer is een belangrijke factor voor het bepalen van het materiaal en de kleur.

Van plan een 3-zitsbank te kopen?

Vind je het moeilijk om een keuze te maken? Kom langs in onze één van onze showrooms op diverse plaatsen door Nederland, en kom proefzitten op onze 3-zitsbanken. Wist je dat het ook mogelijk is om gratis een proefstofje aan te vragen? Dan kan je thuis alvast kijken welke stof het beste bij de rest van je interieur past!
Bezoek onze verkooppunten