De 3-zitsbanken collectie van JaxxChoice

Onze 3-zitsbanken zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, materialen en kleuren, waardoor het gemakkelijk is om er een te vinden die bij jou past. Een voordeel van een 3-zitsbank is dat deze flexibel te verplaatsen is in de ruimte. Dus hou jij ervan om je interieur regelmatig een frisse look te geven? Dan is een 3-zitsbank de ideale uitkomst!

Wanneer kies je voor een 3-zitsbank?

Niet iedereen kan een hoekbank kwijt in huis. Heb jij een kleine woonkamer? Dan is een 3-zitsbank je beste vriend. Deze neemt minder ruimte in beslag en er kan een losse hocker aan worden toegevoegd. Zo creëer je tóch het loungegevoel van een hoekbank.

Heb jij een grote woonkamer? Combineer dan een 3-zitsbank met een 2-zitsbank of losse fauteuils. Zo creëer je diverse zitplekken en is er altijd plek voor iedereen!

Stel jouw 3-zitsbank samen

Heb jij jouw droombank gespot, maar is deze niet afgebeeld als 3-zitsbank? Geen zorgen! Veel van onze banken zijn mogelijk als 3-zitsbank. Bij JaxxChoice kan je jouw favoriete model namelijk helemaal zelf samenstellen.

De materiaal- en kleurkeuze van je nieuwe 3-zitsbank is afhankelijk van meerdere factoren. Het belangrijkste is jouw persoonlijke stijl. Houd je van een bank in een geweven stof, zoals grijze 3-zitsbank Jaydi? Of houd je van een velvet exemplaar, zoals bank Olive? Ook jouw thuissituatie is van belang. Met kinderen of huisdieren raden wij aan om voor een stof te kiezen die makkelijk schoon te houden is. Daarbij hebben we ook 3-zitsbanken met een comfortabele relaxfunctie. Zo stel jij jouw favoriete 3-zitsbank samen.

Van plan een 3-zitsbank te kopen?

Is jouw interieur toe aan een nieuwe 3-zitsbank, maar vind je het moeilijk om een keuze te maken? Kom langs in onze JaxxChoice Store in Huissen. Hier kan je proefzitten op onze 3-zitsbanken en alle stofstalen in het groot bekijken. Wist je dat het ook mogelijk is om gratis een stofstaaltje aan te vragen van jouw favoriete bank? Dan kan je thuis alvast kijken welke stof het beste bij de rest van jouw interieur past!