Sfeerbeeld verweerde kas

Service & garantie

CBW

JaxxChoice valt onder de garantievoorwaarden van Jansen Totaal Wonen. Daarom is ook JaxxChoice CBW-erkend. Dit biedt zekerheid door opgestelde regels op het gebied van (aan)betaling, annulering, levering en garantie.

Wat houdt CBW precies in?

  • je ontvangt een extra goede garantie van tenminste 2 jaar*
  • je mag een nette aanbetalingsregeling verwachten*
  • er zijn altijd onpartijdige klachtafhandeling beschikbaar

* Kijk voor meer informatie in de uitgebreide CBW-voorwaarden

Wil je langer kunnen genieten van garantie? Dan kun je tegen een meerprijs voor de All in House service gaan. Je hebt dan 5 jaar garantie op jouw bank.

Wat houdt de All in House service in?

Onder de All in House service vallen onder andere de volgende klachten:

  • Het repareren van losgeraakte stiknaden
  • Het verwijderen van vlekken in zowel leder als textiel
  • Het vastzetten van losse veren
  • Het inzetten van losgeraakte knopen
  • Het verhelpen van kraakgeluiden

Heb je vragen over de garantievoorwaarden? Neem dan contact met ons op of kom langs in de showroom van Jansen Totaal Wonen. De woonexperts van Jansen Totaal Wonen en Trendhopper Huissen helpen je graag!

Retourneren

Is jouw online bestelde Jaxx-bank niet wat je ervan verwachtte? Wat jammer om te horen. Een Jaxx-bank kun je echter retourneren, mits het product onbeschadigd en niet gebruikt is. Wanneer je een Jaxx-bank hebt uitgekozen en deze online hebt gekocht, heb je 14 dagen de tijd om te beslissen of je deze wilt houden. Vervolgens heb je nog 14 dagen de tijd om de Jaxx-bank te retourneren.

Heb je een JaxxChoice bank in de winkel gekocht? Dan gelden de CBW-voorwaarden. Deze zijn te vinden op CBW-erkend website.

Hoe kan ik mijn product retourneren?

Om jouw online gekochte product te retourneren zijn er een aantal stappen om te volgen. Allereerst laat je ons binnen 14 dagen weten via info@jaxxchoice.nl dat je jouw bestelling, of een gedeelte daarvan, wilt retourneren. Belangrijk hierbij om het ordernummer duidelijk te vermelden. Lever het product dat je wilt retourneren bij ons af in de winkel of maak gebruik van onze ophaaldienst voor € 75,-

0