Service & garantie

Lees alles over service en garantie bij JaxxChoice

CBW

JaxxChoice valt onder de garantievoorwaarden van Jansen Totaal Wonen. Daarom is ook JaxxChoice CBW-erkend. Dit biedt zekerheid door opgestelde regels op het gebied van (aan)betaling, annulering, levering en garantie.

Wat houdt CBW precies in?

  • je ontvangt een extra goede garantie van tenminste 2 jaar*
  • je mag een nette aanbetalingsregeling verwachten*
  • er zijn altijd onpartijdige klachtafhandeling beschikbaar

* Kijk voor meer informatie in de uitgebreide CBW-voorwaarden

All-in House service

Naast de CBW-garantie is er ook een All in House service mogelijk. Wil je langer kunnen genieten van garantie? Dan kun je tegen een meerprijs voor de All in House Service gaan. Deze service biedt 5 jaar extra garantie. Deze service wordt berekend aan de hand van het aantal zitplekken. De prijs van één zitplek bedraagt €40,-.

Wat houdt All-in House precies in?

Onder de All in House service vallen onder andere de volgende klachten:

  • Het repareren van losgeraakte stiknaden
  • Het verwijderen van vlekken in zowel leder als textiel
  • Het vastzetten van losse veren
  • Het inzetten van losgeraakte knopen
  • Het verhelpen van kraakgeluiden

 

Heb je vragen over de garantievoorwaarden? Neem dan contact met ons op of kom langs bij onze enige echte JaxxChoice Store aan de Karstraat 95 in Huissen!

Retourneren

Is jouw online bestelde Jaxx-bank niet wat je ervan verwachtte? Wat jammer om te horen. Een Jaxx-bank kun je echter retourneren, mits het product onbeschadigd en niet gebruikt is. Wanneer je een Jaxx-bank hebt uitgekozen en deze online hebt gekocht, heb je 14 dagen de tijd om te beslissen of je deze wilt houden.

Heb je een JaxxChoice bank in de winkel gekocht? Dan gelden de CBW-voorwaarden. Deze zijn te vinden op CBW-erkend website.

Let op: Banken die zelf samengesteld zijn, en dus niet direct leverbaar zijn, vallen ook onder de CBW-voorwaarden. Deze kunnen dus niet kosteloos geretourneerd worden. 

Hoe kan ik mijn product retourneren?

Om jouw online gekochte product te retourneren zijn er een aantal stappen om te volgen. Allereerst laat je ons binnen 14 dagen weten via info@jaxxchoice.nl dat je jouw bestelling, of een gedeelte daarvan, wilt retourneren. Belangrijk hierbij om het ordernummer duidelijk te vermelden. Lever het product dat je wilt retourneren bij ons af in de winkel of maak gebruik van onze ophaaldienst voor € 75,-.

 

Servicemelding

Twijfel je of er iets mis is met je bank en wil je een servicemelding maken? Dan helpen wij je graag. Om de melding goed te kunnen verwerken is het belangrijk dat wij het volgende ontvangen:

– Duidelijke en volledige omschrijving van de melding
– Een foto (wanneer nodig) om duidelijk te laten zien wat er aan de hand is
– Een ordernummer

Stuur jouw service melding naar service@jaxxchoice.nl en je wordt zo snel mogelijk geholpen.

Transportschade

Is jouw bank geleverd maar ontdek je transportschade? Deze moet binnen één week gemeld worden. Stuur jouw service melding naar info@jaxxchoice.nl.