Het Monument

Over Het Monument

Het Monument is gevestigd in Nieuw Amsterdam en beschikt over een ruim aanbod aan betaalbare landelijke & industriële meubels. De woonwinkel heeft een winkeloppervlakte van meer dan 3000 m2. Genoeg inspiratie dus! Ook op speciale koopzondagen kan je bij Het Monument terecht. De auto parkeer je gratis voor de deur.

Het Monument is een van de woonwinkels waar je een gedeelte van onze JaxxChoice collectie kan bewonderen. Veel van deze banken zijn uit voorraad leverbaar tegen een scherpe prijs. Volgens Het Monument is dat aantrekkelijk voor de klant die direct aan een nieuwe bank toe is.

"De moderne banken van JaxxChoice hebben een andere uitstraling dan ons huidige assortiment. We verwachten hierdoor een bredere doelgroep te kunnen voorzien in hun woonwensen."

Deze JaxxChoice modellen staan bij Het Monument

JaxxChoice hoekbank Lotta hoek links VI 6141 Zand

Lotta

 2.199
JaxxChoice hoekbank Kai hoek links VII 7101 antraciet
Korting

Kai

Oorspronkelijke prijs was:  1.799.Huidige prijs is:  1.599.
JaxxChoice hoekbank Liva hoek links VI 6096 lichtgrijs

Liva

 1.499
Abbie draaifauteuil bruin fusion jaxxchoice collectie

Abbie

 549
Bank Mikk stof VI 6127 hoek links JaxxChoice

Mikk

 1.399
Bank-Fenn-chaise-longue-grijs-hoek-links

Fenn

 1.489

Een kleine sfeerimpressie

Bekijk alvast de JaxxChoice modellen die bij Het Monument aanwezig zijn. Wil je jouw favoriete model liever in een andere opstelling of stof? Geen probleem! Je vindt de elementenplannen en stofstalen in de showroom.
bank-lotta-bij-het-monument
Bank Lotta
bank-kai-antraciet-het-monument
Bank Kai
jaxxchoice-bij-het-monument
Bank Mikk

Bezoek de showroom

Wil je de JaxxChoice modellen graag in het echt zien en het zitcomfort zelf ervaren? Breng dan een bezoek aan de showroom in Nieuw Amsterdam. Deze bevindt zich langs de A37 / E233, nabij Emmen en Coevorden. Ook kan je hier terecht voor al jouw vragen.