JAXXCHOICE STORE

Alle banken, fauteuils & tafels in één store

De JaxxChoice store is dé winkel waar jij alles kan vinden van JaxxChoice. De showroom bevindt zich in Huissen, tussen Arnhem en Nijmegen.  De store is gevestigd in woonwinkel Jansen Totaal Wonen, op de eerste verdieping. Met een oppervlakte van 500 m² wordt de gehele collectie getoond, krijg jij uitvoerig advies en informatie van onze verkoopmedewerkers en word je vol op geïnspireerd in JaxxChoice stijl. Deze store is precies wat jij nodig hebt als jij op zoek bent naar een hoekbank, elementenbank, fauteuil, 3-zitsbank, loveseat of marmeren tafel. Samen met een van onze verkoopmedewerkers kan jij jouw nieuwe bank of tafel samenstellen. Uiteraard staan ook alle direct leverbaar modellen hier getoond. Koop jouw nieuwe bank volledig in JaxxChoice stijl bij onze JaxxChoice store! 

100% JaxxChoice

In de JaxxChoice Store ervaar jij 100% JaxxChoice. Zo heb je bij onze eigen winkel een aantal voordelen die je bij de andere verkooppunten niet hebt: Zo heb je bij onze andere verkooppunten een geselecteerd aanbod in collectie en stoffen. Bij de JaxxChoice Store worden al onze banken, fauteuils en tafels getoond. Wat kan je verwachten bij de JaxxChoice store?:

  • De gehele collectie banken, fauteuils en marmeren tafels is hier te zien
  • Alle mogelijke stoffen op iedere bank kun je hier met eigen ogen bekijken
  • Gespecialiseerde JaxxChoice-verkoopmedewerkers die jou alles over de banken, fauteuils en marmeren tafels kunnen vertellen
  • Tijdens het proefzitten is het mogelijk om te genieten van heerlijke koffie én belegde broodjes
JaxxChoice Store J Logo

Openingstijden JaxxChoice Store

Ma – Do                  10.00 – 17.30 uur
          Vr                  10.00 – 21.00 uur
         Za                   10.00 – 17.30 uur
         Zo                   12.00 – 17.30 uur

Banken & fauteuils in onze JaxxChoice Store

Geheel in JaxxChoice-stijl worden de banken, fauteuils én marmeren tafels getoond. Bekijk hier onze gehele collectie met banken met relaxfunctie, elementenbanken, fauteuils en knusse hoekbanken. Iedere bank is in de showroom gecombineerd met een van onze marmeren tafels. Deze zijn direct mee te nemen! De banken zoals getoond zijn de banken die je ook in de showroom kunt komen bekijken.

Elementenbanken

Banken met een brede lounge

Moderne hoekbanken

Banken met relaxfunctie

Stijlvolle banken

Elegante fauteuils

Marmeren tafels