Bank op maat

Speciaal voor jou op maat gemaakt

Wij van JaxxChoice begrijpen dat het lastig is om de perfecte bank te vinden die volledig bij je interieur past. Daarom hebben wij een oplossing voor jou: kies voor een JaxxChoice bank op maat. In elke stijl vind je een bank die je vervolgens zelf kan samenstellen op basis van formaat, de vorm en de stof.

Een bank op maat: waar let je op?

Aan de hand van de volgende 5 punten stel je jouw bank op maat samen:

1. Wil je liever een brede armleuning of juist een subtiele dunne armleuning?

2. Poten maken de bank. Ga jij voor zwarte metalen poten of juist platte poten die niet opvallen?

3. Uit welke elementen mag jouw bank op maat bestaan? Hoekbank, loveseat, chaise longue, 3-zits, een extra poef: de mogelijkheden zijn eindeloos.

4. Het is natuurlijk erg belangrijk dat jouw bank op maat past in je woonkamer. Denk daarom goed na over het formaat van je bank. Past een hoekbank met brede lounge in jouw ruimte?

5. Welke stof en welke kleur? Ga je voor een velvet bank of voor een bank van kunstleer.

Waarom kiezen voor een JaxxChoice bank op maat?

Ben jij al bekend met JaxxChoice? Wij zetten hier een aantal redenen voor je op een rij waarom een JaxxChoice bank een goede keuze is:
  • De banken van JaxxChoice zijn voorzien van een HR-schuim vulling. Deze vulling heeft een hoog herstellend vermogen en een hoge veerkracht. Zo behoudt een JaxxChoice bank voor een lange tijd zijn oorspronkelijke vorm.
  • De vering van een bank is ook erg belangrijk. Onze banken bevatten nosagveringen. Letterlijke vertaling: Niet Zakken. Dat zegt al genoeg…
  • Op al onze banken heb je standaard 24 maanden garantie. Mocht je graag langer van deze garantie gebruik maken, dan is het mogelijk om tegen een kleine meerprijs voor 5 jaar extra service en garantie te krijgen.
  • Over de kwaliteit & de prijs hoef je je niet druk te maken. Deze zijn bij de banken van JaxxChoice gegarandeerd goed.
JaxxChoice Mikk hoekbank grijs sfeer hoekbank met brede lounge

Advies nodig over een bank op maat?

Vind je het lastig om jouw droombank op maat samen te stellen? En ben je er nog niet helemaal over uit wat goed in jouw woonkamer past? Niet getreurd, onze adviseurs helpen je graag bij het vinden van jouw perfecte bank of hoekbank. Bijna alle JaxxChoice banken staan in de showroom van Jansen Totaal Wonen in Huissen. Wij helpen je graag met het samenstellen van jouw bank op maat.