Hoekbank links of rechts?

Je bent op zoek naar een hoekbank en hebt enorm mooie hoekbanken voorbij zien komen. Maar hoe leg je nou precies uit welke opstelling jij graag wil hebben? Hier ontstaat altijd veel verwarring want wanneer een is een hoekbank nou een opstelling aan de linkerkant of juist aan de rechterkant? Bij JaxxChoice werken wij met de eenvoudige termen ‘hoek rechts’ en ‘hoek links’. Daarbij wordt er gekeken vanuit de positie dat je naar de bank kijkt. Je staat dus voor de bank en kijkt dan of de hoek van de bank aan de linkerkant zit of aan de rechterkant. 

Als je in de showroom bent en je ziet een bank dan kun je natuurlijk gemakkelijk uitleggen aan een verkoopmedewerker hoe jij graag de bank in jouw interieur zou willen hebben. Wij snappen dat als je dit per mail of telefonisch wil doen het een stuk moeilijker is om het visueel te maken. Vandaar dat het ons handig leek om in deze blog uit te leggen hoe wij de benamingen geven om de opstelling uit te leggen. Zo weet jij voortaan zeker hoe de bank er uit komt te zien als jouw hoekbank een linker hoek of een rechter hoek heeft.

Ben je bij ons op de website aan het zoeken naar banken? Dan zie je dat de afbeelding van de bank veranderd als je ‘hoek links’ of ‘hoek rechts’ aanklikt. Zoals je de bank ziet is ook hoe de bank er uit zal komen te zien als je deze opstelling besteld. Er wordt dus altijd gekeken vanuit staande positie gericht met je hoofd naar de bank. Wil jij jouw eigen bank samenstellen? Dan zie je bij de elementen die zowel aan de linkerkant als aan de rechterkant kunnen een l/r staan. De afbeelding van het element is altijd de linker uitvoering. Weet jij al of jij jouw hoekbank met een hoek aan de linkerkant of aan de rechterkant wil? Dan kun je dit wanneer je de offerte aanvraagt in een opmerking achterlaten.

Hoe kies je de juiste opstelling?

Weet je het nog niet of twijfel je over de opstelling? Wees dan niet bang. Bij iedere bestelling die jij plaatst wordt namelijk altijd nog nagevraagd of de bestelling daadwerkelijk zo klopt. Er wordt dus altijd gecheckt of de bank juist een hoekbank met de hoek aan de linkerkant of met de hoek aan de rechterkant moet zijn. Zo weet jij zeker dat je jouw hoekbank altijd perfect past in jouw interieur.

Hoek links

Hieronder kun je hoekbank Niek in hoek links zien. Precies zoals het plaatje is ook hoe de bank er uit zal zien wanneer je er naar kijkt in jouw eigen woonkamer. Deze moderne bank Niek is zowel in hoek links als in hoek rechts uit voorraad leverbaar. Niet meer lang hoeven wachten voordat jouw hoekbank Niek in huis is dus!

JaxxChoice hoekbank Niek hoek links VII 7104 zand sfeer

Hoek rechts

Hieronder kun je hoekbank Mikk in hoek rechts zien. Precies zoals het plaatje is ook hoe de bank er uit zal zien wanneer je er naar kijkt in jouw eigen woonkamer. Uiteraard is deze hoekbank ook in hoek links te zien. En weet je wat helemaal leuk is. Deze bank is uit voorraad leverbaar! Dat betekent geen lange levertijden op jouw favoriete bank.

JaxxChoice-Mikk-hoekbank-groen-microleder