Welke bank met huisdieren?

Heb jij een trouwe viervoeter? Huisdieren zijn vaak onderdeel van het gezin en willen het liefst ’s avonds op de bank erbij liggen, wel zo gezellig. Maar welke bank kan je nu het beste kiezen met katten of honden thuis? Wij lichten een aantal huisdiervriendelijke banken voor je uit.

"Het ene materiaal neemt minder vuil en vocht op dan het andere. Ook zijn sommige materialen minder gevoelig voor haakjes."

Ga voor een microleder bank met katten en honden

Er zijn genoeg mogelijkheden voor een bank met katten of honden. Eén daarvan is een bank van microleder. Microleder is een glad materiaal, waardoor je gemakkelijk de haren van je huisdier kan verwijderen met de stofzuiger.

Daarbij is microleder waterafstotend en kan het materiaal goed tegen een stootje. Nagels van huisdieren blijven er niet in hangen, ideaal! Kortom: welke bank kan je het beste kiezen met katten en honden? Ga voor een microleder bank. Wanneer je huisdieren hebt, is het wel extra belangrijk om je microleder bank te onderhouden.

JaxxChoice hoekbank Tex hoek links IX 9104 cognac

Tex

 2.365
JaxxChoice hoekbank Mikk hoek links IX 9105 groen

Mikk

 2.285
JaxxChoice hoekbank Boyd hoek links bull forest groen

Boyd

 2.240

Een velvet bank is ook geschikt voor huisdieren

Is microleder niet helemaal je ding en wil je liever een stoffen bank in je woonkamer hebben staan? Ga dan voor een velvet bank! Velvet is een strak geweven stof: uitermate geschikt voor huisdieren. Dit materiaal voorkomt haakjes en neemt minder vuil en vocht op dan andere materialen. En ben jij al die honden- en kattenharen zat? Pak een kleefroller uit de kast en rol ze ervan af. Easy!
JaxxChoice hoekbank Kai hoek links VII 7101 antraciet

Kai

 1.810
JaxxChoice hoekbank Rikki hoek linkss VII 7102 Groen

Rikki

 2.625
JaxxChoice bank Olive 3-zitsbank VII 747 cognac

Olive 3-zitsbank

 970

Stel jouw huisdier bestendige bank samen

Wist je dat je bij JaxxChoice jouw bank helemaal zelf kan samenstellen? Zo weet je zeker dat deze huisdierbestendig én mooi is! Je kan bijvoorbeeld gaan voor een hoekbank met extra zitplaatsen voor jouw viervoeter. Jij kiest je favoriete model, opstelling en materiaal.

Vraag jij jezelf na het lezen van deze blog nog af: welke stof bank moet ik kiezen met een hond of kat? Breng dan gerust een bezoek aan onze JaxxChoice Store in Huissen. Onze specialisten voorzien je graag van persoonlijk advies.