Welke bank met huisdieren?

Heb jij een trouwe viervoeter? Huisdieren zijn vaak onderdeel van het gezin en willen het liefst ’s avonds op de bank erbij liggen, wel zo gezellig. Maar welke bank kan je nu het beste kiezen met katten of honden thuis? Wij lichten een aantal huisdiervriendelijke banken voor je uit.

"Het ene materiaal neemt minder vuil en vocht op dan het andere. Ook zijn sommige materialen minder gevoelig voor haakjes."

Ga voor een velvet bank met katten en honden

Er zijn genoeg mogelijkheden voor een bank met katten of honden. Eén daarvan is een velvet bank. Velvet is een strak geweven stof: uitermate geschikt voor huisdieren. Dit materiaal voorkomt haakjes en neemt minder vuil en vocht op dan andere materialen. En ben jij al die honden- en kattenharen zat? Pak een kleefroller uit de kast en rol ze ervan af. Easy!

JaxxChoice hoekbank Kai hoek links VI 6128 taupe

Kai

 1.599
JaxxChoice hoekbank Kai hoek links VII 7101 antraciet
Korting

Kai

Oorspronkelijke prijs was:  1.799.Huidige prijs is:  1.599.
JaxxChoice hoekbank Rikki hoek linkss VII 7102 Groen

Rikki

 2.599

Een bank van microvezel is ook geschikt voor huisdieren

Is velvet niet helemaal je ding? Ga dan voor een bank van microvezel in je woonkamer! Microvezel is een glad materiaal, waardoor je gemakkelijk de haren van je huisdier kan verwijderen met de stofzuiger.

Daarbij kan het materiaal goed tegen een stootje. Nagels van huisdieren blijven er niet in hangen, ideaal! Wanneer je huisdieren hebt, is het wel extra belangrijk om je microvezel bank te onderhouden.

Stel jouw huisdier bestendige bank samen

Wist je dat je bij JaxxChoice jouw bank helemaal zelf kan samenstellen? Zo weet je zeker dat deze huisdierbestendig én mooi is! Je kan bijvoorbeeld gaan voor een hoekbank met extra zitplaatsen voor jouw viervoeter. Jij kiest je favoriete model, opstelling en materiaal.

Vraag jij jezelf na het lezen van deze blog nog af: welke stof bank moet ik kiezen met een hond of kat? Breng dan gerust een bezoek aan onze JaxxChoice Store in Huissen. Onze specialisten voorzien je graag van persoonlijk advies.