Bank impregneren – zo gaat jouw bank jaren mee

Het alledaagse leven stelt je bank behoorlijk op de proef. Je bank impregneren houdt je bank vlekkeloos en stijlvol, zelfs in de drukte van het dagelijks leven. Laat je bank stralen en geniet van zorgeloos comfort. Ontdek nu de kracht van bankimpregnatie!

Wat is impregneren?

Het impregneren van je bank is een effectieve manier om deze te beschermen tegen vlekken en slijtage. Door middel van een speciale coating wordt een onzichtbaar schild gecreëerd, dat voorkomt dat vloeistoffen en vuil binnendringen. Dat wordt pas zorgeloos genieten!

Wat zijn de voordelen van je bank impregneren?

Heb je jezelf ooit afgevraagd hoe je je bank langer mooi kunt houden? Laat je verrassen door de voordelen van impregnatie:

  1. Vlekken verdwijnen als sneeuw voor de zon. Dus knoei jij per ongeluk wijn of koffie? Geen zorgen! Vlekken zijn niet langer de baas
  2. Langer als nieuw: je bank behoudt zijn glans, zelfs na jaren van avondeten op de bank
  3. Minder stress, meer comfort: ontspan, wetende dat je niet hoeft te vrezen voor onverwachte knoeipartijen
  4. Een verstandige investering: het verlengt de levensduur van je geliefde bank, wat je uiteindelijk geld bespaart.

Impregneren is altijd een verstandige keuze

Van welk materiaal jouw bank ook is gemaakt, impregneren loont altijd. Een stoffen bank is bijvoorbeeld erg gevoelig voor vlekken; de vlekken trekken snel in de stof. Het is dan ook verstandig om een stoffen bank te impregneren.

Microleder vereist meer onderhoud. Om ervoor te zorgen dat jouw microleder bank lang mooi blijft, is het aan te raden om je bank ten minste vier keer per jaar te impregneren. Zo kun je er maximaal van blijven genieten.


En dan is er natuurlijk nog de luxe velours stof, die snel kan verkleuren en beschadigd kan raken. Het onderhouden ervan kan een echte uitdaging zijn. Gelukkig is er een eenvoudige oplossing: je velours bank impregneren. Door de zittingen jaarlijks te behandelen met textielspray en de rest van de bank om de twee jaar, geef je deze prachtige stof de bescherming die hij verdient.

Zelf je bank impregneren

Het zelf impregneren van je bank is verrassend eenvoudig! Zorg ervoor dat je het geschikte impregneermiddel aanschaft, afgestemd op het materiaal van je bank. Zuig van tevoren de bank goed schoon met het kleinste kopje van de stofzuiger. Breng vervolgens de impregneerspray gelijkmatig aan op de bank en zorg ervoor dat je de instructies goed volgt. Denk hierbij aan de juiste afstand om te sprayen en de benodigde droogtijd. Zorg ervoor dat de impregneerspray volledig is opgedroogd voordat je de bank (weer) gaat gebruiken.

Aanvullende vlekkenservice: All-in House service

Met onze All-in House service, ook wel de aanvullende vlekkenservice genoemd, ben je volledig gedekt voor je nieuwe bank of fauteuil. We voorzien je van alle benodigdheden om je zitmeubel te impregneren, inclusief speciale sprays voor de stof. Deze sprays voorkomen blijvende vlekken door vloeistoffen geen kans te geven. Als er toch een vlek opduikt die niet verdwijnt, staat onze vlekkenspray voor je klaar. Dankzij deze hoogwaardige textielbescherming zijn vlekken gemakkelijk te verwijderen. Lukt het niet om de vlek te laten verdwijnen? Schakel dan onze professionele service in.

Ontdek de banken van JaxxChoice

JaxxChoice hoekbank Rikki hoek linkss VII 7102 Groen
Rikki
 2.599
JaxxChoice hoekbank Liva hoek links VI 6096 lichtgrijs
Liva
 1.499
Bank Mikk stof VI 6127 hoek links JaxxChoice
Mikk
 1.399