Textile Protector Spray

Met de Textile Protector Spray blijft jouw zitmeubel zo lang mogelijk mooi.

 12

Direct leverbaar

Loading...

Direct leverbaar

Prijs 12

Textile Protector Spray

Direct leverbaar

Prijs 12

Meer over de Textile Protector Spray

Van jouw nieuwe zitmeubel wil je zo lang mogelijk genieten. Goed onderhoud is dan ook van groot belang. Impregneer jouw nieuwe bank of fauteuil met de Textile Protector Spray vóór gebruik, zodat deze direct beschermd is. Deze textielbeschermer maakt stoffen vlekwerend en waterafstotend, zonder zichtbaar te zijn. De spray zorgt ervoor dat vloeistoffen geen kans krijgen om blijvende vlekken te veroorzaken. Heb je toch een vlek die niet weggaat, dan is er nog de vlekkenspray.

Ook raden wij aan om je zitmeubel met regelmaat te reinigen voor lang zitplezier.

Hoe gebruik ik de Textile Protector Spray?

Houd de spuitbus rechtop en spuit op een afstand van 20-30 cm in gelijkmatige banen. Laat de spray ± 12 uur drogen voordat je het zitmeubel in gebruik neemt. Zorg voor een goed geventileerde ruimte tijdens en na het aanbrengen van de spray. Eén fles is voldoende voor 2-3 zitplaatsen.

Jouw onderhoudsmiddel gevonden?

Dan is het tijd om te bestellen. Bij JaxxChoice gaat dat hartstikke gemakkelijk online. En de bezorging is ook nog eens gratis.

5 jaar zitgarant service

Onze service biedt standaard 5 jaar zitgarantie. Zo ben je zeker van lang zitplezier.

Bezorgen aan huis

We leveren jouw meubel tot over de eerste drempel. Deze bezorging is gratis!

Klanten geven ons een 8,9

Op Feedback Company beoordelen klanten ons gemiddeld met een 8,9.

De levertijd wordt getoond bij de prijs van het meubel. Is het meubel op voorraad? Dan verschijnt dit ook bij de prijs. Het meubel wordt dan binnen 1-2 weken bij jou bezorgd.  ja

Voor 100% JaxxChoice kom je langs in onze JaxxChoice Store in Huissen. Daarnaast is een gedeelte van onze collectie te bewonderen bij verschillende Loods 5 locaties.

Ja, dat kan zeker! Laat ons weten wanneer jij jouw meubel graag komt ophalen, dan zorgen wij dat deze op dat moment klaarstaat.

Jouw bestelling dien je zelf te monteren. Wij leveren namelijk tot de eerste drempel. Wel helpen wij je graag met het monteren op onze montagepagina.