De onderhoudsproducten van JaxxChoice

Van jouw nieuwe meubels wil je zo lang mogelijk genieten. Dit kan door het meubel vooraf te impregneren en regelmatig te reinigen, maar hoe doe je dit? Wij leggen uit welke onderhoudsproducten je hiervoor nodig hebt.

De onderhoudsproducten van JaxxChoice

Als je investeert in mooie meubels, dan wil je er natuurlijk zo lang mogelijk plezier van hebben. Een belangrijk onderdeel van het behouden van de kwaliteit en uitstraling van je zitmeubels is het regelmatig schoonmaken van de bekleding, wat extra belangrijk is bij velvet en microleder.

Jouw meubel impregneren en reinigen

Gelukkig zijn er verschillende onderhoudsproducten die je hierbij kunnen helpen. Een van de meest effectieve producten is een speciale reiniger voor banken en fauteuils. Deze reiniger is ontworpen om vlekken uit de bekleding te verwijderen, zonder het materiaal te beschadigen. Ook voor onze marmeren salontafels zijn er reinigingsproducten beschikbaar, zoals Lithofin Vuiloplosser.

Naast reinigers zijn er voor zitmeubels ook sprays beschikbaar die bescherming bieden tegen vuil. Deze sprays vormen een onzichtbare beschermlaag over de bekleding, waardoor vuil minder snel in de stof kan trekken. Een vergelijkbaar beschermingsmiddel is ook beschikbaar voor onze marmeren salontafels.

Door het gebruik van de juiste onderhoudsproducten kun je dus jarenlang genieten van jouw mooie meubels.