Diepe banken

Lekker loungen of hangen op je bank? Een bank met diepe zit is dan de oplossing. JaxxChoice heeft diverse diepe banken en hoekbanken, speciaal voor mensen met lange benen of voor degene die lekker willen relaxen. Een diepe bank is iets groter dus perfect om heerlijk in weg te kruipen.

Wat is het verschil tussen een diepe bank en een normale bank?

Een gemiddelde bank heeft een zitdiepte tussen de 52 en 54 cm. Wanneer de bank wat dieper is, zorgt het ervoor dat het meer een loungebank wordt waar je heerlijk op kan relaxen.

Diepe banken van JaxxChoice

Bekijk hieronder de JaxxChoice banken en hoekbanken met een diepe zit. Wil je deze banken liever eerst in het echt bewonderen? Kom dan langs bij een verkooppunt bij jou in de buurt!

JaxxChoice hoekbank Mikk hoek links IX 9105 groen

Mikk

 2.285
JaxxChoice hoekbank Liva hoek links VI 6096 lichtgrijs

Liva

 1.505
JaxxChoice hoekbank Lotta hoek links VI 6141 Zand

Lotta

 2.245

Hoe bepaal je de zitdiepte van je nieuwe bank?

Bij het kiezen van je nieuwe bank of hoekbank is het belangrijk om rekening te houden met de gewenste zitdiepte. Zit je liever rechtop of meer onderuit gezakt? Diepe banken zorgen ervoor dat je meer in de ‘relax’ modus kan gaan zitten of liggen. Het voordeel van een minder diepe zitvlak is dat je een rechtere houding kan aannemen. Het is dus afhankelijk van jouw wensen voor welke zitdiepte je moet kiezen. Wil je hier graag advies over? Onze adviseurs helpen je graag via de chat of in onze JaxxChoice Store.