JaxxChoice montage informatie

Hoe werkt het monteren van een JaxxChoice bank?

Onze JaxxChoice banken worden kosteloos tot over de eerste drempel op de begane grond bezorgd. Het enige wat jij thuis nog hoeft te doen voordat je kan genieten van jouw nieuwe bank, is de bank monteren. Hoe je dit doet, verschilt per bank:
  • Voor een aantal JaxxChoice banken hebben wij een handleiding gemaakt.
  • Bij andere banken wordt de handleiding door onze leverancier bijgevoegd bij levering.
  • Ook kan een bank compleet gemonteerd geleverd worden, waardoor een montagehandleiding niet van toepassing is. In dit geval is het alleen een kwestie van uitpakken en, afhankelijk van de opstelling, elementen koppelen.

Benieuwd hoe dit zit bij jouw bank? Selecteer hieronder jouw model.
monteren bank jaxxchoice

Hoe monteer ik een JaxxChoice tafel?

Bij de levering van onze marmeren tafels zijn het blad en het frame los verpakt. Ook worden er dopjes meegeleverd. Plaats deze dopjes op het frame van de tafel en leg het blad er voorzichtig in. Het blad is ten slotte een echt natuurproduct.

Hoe monteer ik een JaxxChoice fauteuil?

Onze fauteuils worden vaak compleet gemonteerd geleverd. Ook kan het zo zijn dat het frame en de kuip van jouw fauteuil los verpakt zijn. In dit geval wordt de handleiding door onze leverancier bijgevoegd bij levering.

Vragen?

Heb jij een vraag over onze meubels of wil je iets anders kwijt? Stuur een mailtje naar info@jaxxchoice.nl of neem contact op via ons telefoonnummer 088 021 6566. Wil je liever Whatsappen? Stuur dan een berichtje naar 06-53237174.