Kwaliteit

Een bank van goede kwaliteit

Wil jij een langdurige relatie met je bank aangaan? Dan is een bank met een goede kwaliteit van belang! Vaak kijk je in eerste instantie naar het uiterlijk van een bank. Om lang plezier te hebben van je aankoop is het comfort van een bank ook erg belangrijk.

HR-(koudschuim) vulling

Een zitmeubel van JaxxChoice wordt bij voorkeur voorzien van een HR-schuim vulling. Een HR-schuim vulling heeft een hoog herstellend vermogen en een hoge veerkracht. Deze veerkracht ontstaat door de open en luchtige celstructuur van de vulling. Op langere termijn blijft een HR-schuim vulling veerkrachtiger en herstelt het makkelijker in de oorspronkelijke vorm. Dit zorgt voor meer zitcomfort, waardoor je lange tijd geniet van de kwaliteit van de bank! Om ongelijkmatige contourvorming te voorkomen adviseren wij je om zitplaatsen op je bank gelijkmatig te gebruiken.

Nosagveren

No Sag betekent in het Engels ‘niet zakken’. Een nosagvering heeft een zigzaggende of golvende vorm. De veer van een nosagvering is stabiel dankzij de 3,8 millimeter draaddikte. Zodra de veren niet te ver uit elkaar staan is de ondersteuning optimaal en zak jij niet door. De bevestiging van de nosagvering aan het frame is erg van belang. De vering mag het hout niet aanraken om piepen en kraken tijdens het zitten te voorkomen. Banken met een goede kwaliteit vind je bij JaxxChoice. Maak jouw woondroom werkelijkheid!