Ronde hoekbanken

Strakke lijnen maken plaats voor ronde vormen. Een ronde hoekbank past dus helemaal in de interieurtrends van dit moment! Of je nu op zoek bent naar een bank met ronde lounge of een geheel ronde bank, je vindt het in onze collectie.

De ronde hoekbanken van JaxxChoice

Fenn lijkt op het eerste oog misschien geen ronde hoekbank, maar dat is hij wel! Hij heeft een rond aflopende longchair én rond afgewerkte armleuningen. Bank Liva is een rechte hoekbank met ronde lounge.

Bank-Fenn-chaise-longue-grijs-hoek-links

Fenn

 1.489
JaxxChoice hoekbank Liva hoek links VI 6096 lichtgrijs

Liva

 1.499

Waarom je een ronde hoekbank in huis wil halen

Twijfel je of een ronde bank wel in jouw interieur past? Een bank als deze is de perfecte blikvanger. Hij is uniek, stijlvol, speels en comfortabel tegelijkertijd. Het voordeel van een ronde bank is dat deze beschikt over veel zitplekken en dat je gezellig in een kring kan zitten als er bezoek langskomt.

Ook is deze bank perfect voor een grote woonkamer. Je kan de bank dan in het midden van de kamer zetten in plaats van tegen de muur aan. Ons antwoord op de vraag: waarom zou je een ronde hoekbank in huis halen? Deze bank heeft de ultieme wauw factor!

Stel jouw ronde hoekbank samen

Naast de verschillende soorten ronde banken, kan je ook jouw favoriete opstelling, materiaal en kleur kiezen. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een bank die jarenlang mooi blijft? Ga dan voor een beige of grijze ronde bank. Natuurlijk kan je ook kiezen voor een andere kleur of een ander materiaal. Jij bepaalt zelf hoe je jouw ronde bank samenstelt.

Kom proefzitten bij JaxxChoice

Ben jij er klaar voor om een trendy ronde hoekbank te kopen, maar wil je eerst het zitcomfort ervaren? Kom dan proefzitten in onze JaxxChoice Store in Huissen. Onze bankenspecialisten staan voor je klaar en voorzien je graag van persoonlijk advies.