Banken trends 2024

Van zachte rondingen tot ribstof en van slimme snufjes tot groen in huis. Benieuwd naar dé 4 banken trends van 2024? Ontdek snel hoe je deze moeiteloos zelf in huis haalt.

Trend 1: Voorbij de grenzen van recht en rond

In 2024 wordt imperfectie als ultieme schoonheid gezien. Deze banken trend omarmt de charme van gebogen lijnen en zachte, ronde vormen. Banken zijn dus niet recht, maar ze hoeven ook niet 100% rond te zijn, zoals we dit in de trends van 2023 zagen, maar denk bijvoorbeeld aan een longchair of armleuning met afgeronde hoeken.

banken-trends-2024-bank-fenn-met-zachte-ronde-vormen
Hoekbank Fenn met zachte, ronde vormen

Trend 2: Terug naar de seventies

Ga terug in de tijd en ontdek de charme van de jaren zeventig met onze u-bank Maes, gehuld in een lichtblauw ribstofjasje. Voel de zachte, geribbelde textuur en laat je meevoeren naar een tijdperk van retro vibes en tijdloze stijl✨ Een ribstof bank brengt het beste van toen samen met het comfort van nu, perfect afgestemd op de banken trends van 2024.

Ribstof bank Maes

Trend 3: Slimme meubels

Slimme meubels zien we veel terug in 2024. Denk aan technologische must-haves zoals ingebouwde opladers en sfeervolle LED-verlichting die jouw bank compleet maken💡 Onze bank Izzy is hier een goed voorbeeld van. Met haar elektrische zitverstelling schakel je moeiteloos van rechtop zitten naar languit loungen en dat alles in een paar seconden. Zo krijgt ontspanning een geheel nieuwe dimensie!

slimme-meubels-banken-trends-2024-zitverstelling-bank-izzy
Bank Izzy met elektrische zitverstelling

Trend 4: Buiten naar binnen halen

De natuur naar binnen halen mag niet ontbreken op het lijstje van de bankentrends van 2024. Hoe doen we dat? Met natuurlijk materialen zoals hout en marmer, grote planten of nog gewaagder: met een groene bank. Haal deze groene oase in huis en voel de natuurlijke vibe in je woonkamer!🌿

banken-trends-2024-bank-loren-groen
Bank Loren in het olijfgroen

Haal de bankentrends van 2024 in huis

Ben jij er klaar voor om een ribstof bank in huis te halen? Of een bank met zachte, ronde vormen? Of ga je toch liever voor een tijdloos model? Het kan allemaal! Bij JaxxChoice kan je jouw favoriete bank helemaal zelf samenstellen. The choice is yours.
Houd onze Instagrampagina in de gaten voor meer inspiratie over de bankentrends van 2024! 🌟

Ontdek de banken van JaxxChoice

JaxxChoice hoekbank Liva hoek links VI 6096 lichtgrijs
Liva
 1.499
JaxxChoice hoekbank Rikki hoek linkss VII 7102 Groen
Rikki
 2.599