Banken trends 2023

Het nieuwe jaar is van start gegaan! Een mooi moment om dé banken trends van 2023 met jullie te delen. Veilige keuzes laten we achter ons. Dit jaar gaan we voor gewaagde alternatieven als het aankomt op ons interieur. Denk hierbij aan unieke meubels die een statement maken in jouw woonkamer. Durf jij het aan?

Trend 1: Ronde vormen

In 2023 halen we niet zomaar een nieuwe bank in huis. Als we dit doen, mag de bank opvallen en anders zijn dan anders. Geen strakke lijnen, maar ronde vormen. Kijk maar naar bank Liva. Ze pronkt graag met haar rondingen. Ook bank Denn past met zijn organische vormen helemaal in de banken trends van 2023. Zijn ronde zitting begint smal, maar loopt geleidelijk over in een bredere zit. Speelser wordt het niet!

Trend 2: Modulaire bank

Nog zo’n gewaagde keuze is een modulaire bank. Een modulaire bank, ook wel bekend als elementenbank, bestaat uit diverse elementen die volledig gestoffeerd zijn. Zo kan je de elementen eindeloos combineren en raak je niet snel uitgekeken op jouw bank. Creativiteit ten top dus! De modulaire bank is een belangrijke banken trend die je in 2023 steeds meer gaat zien.

JaxxChoice-hoekbank-Kess-hoek-links-oasis-shell

Kess

 3.549

Trend 3: Gewaagde kleuren

Wat absoluut niet mag ontbreken in het lijstje van de banken trends van 2023 is felle kleuren. Vergeet beige, lichtgrijs en crème. Een bank mag een gewaagde kleur hebben, zoals petrol blauw, warm rood en donker paars. Dian ging je voor. Op haar Instagram deelt ze foto’s van haar interieur. Een inrichting zonder kleur was voor haar geen optie. Ze koos voor bank Rikki in blauwe velvet stof om haar interieur spannender te maken.

Banken-trends-2023-gewaagde-kleuren

Haal de bankentrends van 2023 in huis

Ben jij er klaar voor om een gewaagde bank in huis te halen? Of ga je toch liever voor een tijdloos model in neutrale kleur? Het kan allemaal! Bij JaxxChoice kan je jouw favoriete bank helemaal zelf samenstellen. The choice is yours.

Ontdek de banken van JaxxChoice

JaxxChoice hoekbank Liva hoek links VI 6096 lichtgrijs
Liva
 1.499
JaxxChoice hoekbank Rikki hoek linkss VII 7102 Groen
Rikki
 2.599
ronde bank Denn
Denn
 3.255