Banken trends 2023

Inmiddels is het natuurlijk alweer 2024 en daarom hebben wij de banken trends van 2024 voor je op een rijtje gezet. Toch benieuwd wat de banken trends van 2023 waren? Veilige keuzes lieten we achter ons. In 2023 gingen we voor gewaagde alternatieven.

Trend 1: Ronde vormen

In 2023 halen we niet zomaar een nieuwe bank in huis. Als we dit doen, mag de bank opvallen en anders zijn dan anders. Geen strakke lijnen, maar ronde vormen. Kijk maar naar bank Liva. Ze pronkt graag met haar rondingen. Ook bank Denn past met zijn organische vormen helemaal in de banken trends van 2023. Zijn ronde zitting begint smal, maar loopt geleidelijk over in een bredere zit. Speelser wordt het niet!

Trend 2: Modulaire bank

Nog zo’n gewaagde keuze is een modulaire bank. Een modulaire bank, meestal een bank zonder poten, bestaat uit diverse elementen die volledig gestoffeerd zijn. Zo kan je de elementen eindeloos combineren en raak je niet snel uitgekeken op jouw bank. Creativiteit ten top dus! De modulaire bank is een belangrijke banken trend die je in 2023 steeds meer gaat zien.

banken-trends-2023-modulaire-bank-kess
Modulaire bank Kess bij @myhomeofzodiac

Trend 3: Gewaagde kleuren

Wat absoluut niet mag ontbreken in het lijstje van de banken trends van 2023 is felle kleuren. Vergeet beige, lichtgrijs en crème. Een bank mag een gewaagde kleur hebben, zoals petrol blauw, warm rood en donker paars. Dian ging je voor. Op haar Instagram deelt ze foto’s van haar interieur. Een inrichting zonder kleur was voor haar geen optie. Ze koos voor bank Rikki in blauwe velvet stof om haar interieur spannender te maken.

Haal de bankentrends van 2023 in huis

Ben jij er klaar voor om een gewaagde bank in huis te halen? Of ga je toch liever voor een tijdloos model in neutrale kleur? Het kan allemaal! Bij JaxxChoice kan je jouw favoriete bank helemaal zelf samenstellen. The choice is yours.

Ontdek de banken van JaxxChoice

Bank-Loren-stof-VI-689-hoek-links-JaxxChoice
Loren
 1.469
Hoekbank-ribstof-blauw-hoek-links
Maes
 2.249
Bank Mikk stof VI 6127 hoek links JaxxChoice
Mikk
 1.399