Een bank in het midden van de woonkamer?

Een bank in het midden van de woonkamer is misschien niet het eerste waar je aan denkt bij het (her)inrichten van jouw woonkamer. Toch is het een leuke én handige oplossing!😇 Heb je veel ruimte of wil je eens iets anders met je woonkamer? Dan is het verplaatsen van de bank naar het midden zeker het overwegen waard. Het creëert een nieuwe dynamiek. Benieuwd naar alle voordelen van een bank in het midden van de woonkamer? Lees snel verder!

Eyecatcher vanuit iedere hoek

Wanneer je een bank of hoekbank tegen de muur plaatst, zijn enkel de voorkant en zijkanten zichtbaar. Bij JaxxChoice zijn alle banken voorzien van een mooie, met stof beklede achterkant, waardoor de bank perfect in het midden van de woonkamer kan worden geplaatst. Een bank van de muur af plaatsen en in het midden van de ruimte zetten, zorgt ervoor dat je deze vanuit iedere hoek mooi in beeld hebt. Want laten we eerlijk zijn, een bank mag toch gezien worden? :couch_and_lamp:

Creëer een uitnodigende sfeer met een bank midden in de kamer

Bij het herinrichten van je woonruimte is de bank vaak het eerste meubel waar je aan denkt. Niet altijd past een bank mooi tegen de muur. Misschien is de muur te kort, wil je de woonhoek op een andere plek of heb je een grote raampartij waar je de bank liever niet tegenaan wil zetten. Het zijn allemaal logische redenen om de bank eens in het midden van de kamer te zetten.

Heb je een grote woonkamer? Dan werkt een bank goed als natuurlijke roomdivider die de woonkamer in blokken verdeeld. De ruimte achter een bank die midden in de woonkamer staat hoeft geen loze ruimte te zijn. Zet er bijvoorbeeld een mooie sidetable achter zodat je jouw mooiste accessoires achter de bank tentoonstelt.

Ruimtelijker in huis

Een hoekbank of een bank in het midden van de woonkamer brengt meer licht en ruimtelijkheid in huis. Voor een ruimtelijk effect is een bank op hoge poten ideaal, omdat er meer licht onderdoor valt dan bij een lage bank. Kies een model met mooie designpootjes voor een fraaie uitstraling vanuit alle hoeken van de kamer. Let bij het kiezen van een ander model uit onze collectie op of er een hoekelement in zit, dat mogelijk andere soorten poten heeft.

Wil je onze collectie graag in het echt bewonderen? Of wil je dat een van onze verkoopspecialisten met je meedenkt over de ideale bank in het midden van jouw woonkamer? Kom dan naar onze JaxxChoice Store in Huissen of bezoek een van onze andere verkooppunten in Nederland.

Welke bank past midden in jouw kamer?

Bank-Loren-stof-VI-689-hoek-links-JaxxChoice
Loren
 1.469
Bank Mikk stof VI 6127 hoek links JaxxChoice
Mikk
 1.399
Bank-Fenn-chaise-longue-grijs-hoek-links
Fenn
 1.489