Een bank waar je alle kanten mee op kan

Houd jij van een snelle interieur update? Dan ben jij vast heel blij om te horen dat wij vanaf nu ook een hoekbank in onze collectie hebben die je helemaal zelf kunt stylen en aanpassen. Sinds een tijdje staat elementenbank Scott in de showroom van Jansen Totaal Wonen. Nu staat deze prachtige bank ook op onze website. Daarom vertellen wij graag wat meer over elementenbanken en bank Scott in het bijzonder.

Modulaire banken zijn al langer te zien in het interieurbeeld. Het is natuurlijk prettig om iets te kunnen aanpassen. Vaak kiezen mensen voor een hoekbank omdat ze dan ook lekker op de bank kunnen liggen. Maar wat nou als jij ook graag een keer over elkaar wil zitten of een aparte leeshoek wil maken? Voor iedereen die met dit soort vragen rondloopt is een elementenbank een uitkomst. Je kunt namelijk ieder element los neerzetten doordat deze in zijn geheel zijn doorgestoffeerd.

Bank Scott is te zien bij Jansen Totaal Wonen in een combinatie van twee stoffen; Bull Caramel en Oasis Caramel. In deze cognac kleur in combinatie met bruine stof heeft Scott een retro uitstraling. Bij deze bank zijn er verschillende elementen mogelijk. Zo kun je kiezen voor een loveseat of fauteuil, met twee leuningen, of voor elementen waarmee je een hoekbank kan maken.

Uiteraard is deze elementenbank ook in andere kleuren en materialen mogelijk. Zo kun jij Scott helemaal zelf samenstellen. Houd jij van relaxen? Dan is deze bank zeker een uitkomst met zijn zitdiepte van 65 cm. Scott heeft namelijk een heerlijke loungezit zodat jij uren kan ontspannen. Wil jij bank Scott zoals afgebeeld op de foto? Dan kun je deze eenvoudig bestellen via onze website. Stel jij Scott liever zelf samen of wil jij weten welke mogelijkheden er zijn op het gebied van materiaal? Dan kun je altijd een mailtje sturen of langskomen bij het verkooppunt Jansen Totaal Wonen.

JaxxChoice Scott U-bank hoek links stof Bull Camel Oasis Caramel
JaxxChoice Scott U-bank detail hoek
JaxxChoice Scott U-bank detail bank
JaxxChoice Scott U-bank detail

Zou jij graag willen weten hoe de stof van bank Scott bij jou in huis staat? Dan kun je eenvoudig een stofstaaltje aanvragen. Zo kun je eenvoudig thuis bekijken of de kleur past en wat je van het materiaal vindt. Heb je vragen over het materiaal, de bank of over iets anders? We helpen je graag!