Een kijkje bij winnaar @stalwijnschenk

Even geleden kregen alle eigenaren van JaxxChoice een mailtje om mee te doen aan een leuke winactie. Begin dit jaar is de winnaar uitgekozen; @stalwijnschenk! De prijs? Een marmeren tafel uit onze collectie. En daar is zij heel erg blij mee. In deze blog laten wij je graag zien hoe salontafel Fen in het interieur van @stalwijnschenk staat.

Bank Mikk

In het interieur van @stalwijnschenk is een mooie grijze Mikk te zien. Na het zien van deze bank op Instagram en te informeren was de keuze al snel gemaakt. “Met deze Mikk bank zijn wij heel erg blij. Hij heeft een mooi design én is erg betaalbaar. Wij zijn er zeer tevreden mee.” Deze bank Mikk is uitgevoerd in stof VII 7105 en uit voorraad leverbaar. De bank is ongezien gekocht maar door de vriendelijke prijs van de bank was @stalwijnschenk al snel over de streep. En zijn ze er blij mee? Jazeker!

Bank Mikk bij stalwijnschenk

Gewonnen!

Nadat @stalwijnschenk hoorde dat ze een marmeren tafel gewonnen had, was ze erg blij! Met haar leuke en uitgebreide recensie heeft zij een van onze marmeren tafels mogen uitzoeken. Via een videocall heeft Tessa geholpen om een mooi tafeltje uit te zoeken. Helaas konden wij gezien de corona maatregelen de marmeren tafel niet persoonlijk langsbrengen. Gelukkig heeft @stalwijnschenk prachtige foto’s gemaakt. Het resultaat? Kijk maar!

Marmeren tafel Fen

De reden om deze Fen tafel te kiezen in de kleur bronze kan @stalwijnschenk gemakkelijk uitleggen. “Normaal ben ik niet zo van marmer, maar deze is mooi dof en met donkere kleuren. Het ziet er heel erg chique uit en past mooi bij mijn andere meubels en accessoires.” En al zeggen wij het zelf nou zelf, het ziet er zeker uit als één prachtig geheel!

Wil jij ook graag een marmeren tafel en ben je na het zien van deze blog ook fan van ronde tafel Fen? Bekijk tafel Fen dan hier! Of neem een kijkje bij onze gehele tafelcollectie!

Tafel Fay bronze marmer rond