Welke woonstijl past bij jou?

Een woonstijl is iets heel persoonlijks. Welke stijl past het beste bij jouw interieur? En nog belangrijker: wat past bij jouw persoonlijkheid? De zitmeubels van JaxxChoice hebben ieder hun eigen persoonlijkheid. Daarbij kan je jouw favoriete zitmeubel helemaal naar wens samenstellen. In deze blog kom je erachter welke woonstijl het beste bij jou past!

1. Sandy tones

Licht, luchtig en natuurlijk. Dat zijn de kenmerken van een moderne woonstijl. Een moderne woonstijl betekent strakke lijnen en eenvoud. Of zoals we graag zeggen: ‘less is more’. Dit zie je ook terug in het ingetogen kleurenpalet dat bestaat uit zandkleurige tinten. Kijk maar naar onze bank Ibbe.

Deze sandy tones passen niet alléén in de moderne, maar ook in de Japandi woonstijl. De Japandi woonstijl is een combinatie van Japans minimalisme en Scandinavisch design. Eenvoud is wat hen verbindt. Neutrale kleuren en natuurlijke materialen zoals teddy stof passen hier perfect.

2. Autumn accents

Of je nu fan bent van het seizoen of niet, herfstkleuren zorgen voor een warme sfeer in huis. Neem een voorbeeld aan onze bruine teddy bank Izzy. En wist je dat aardetinten de boventoon voeren in het kleurenpalet van de landelijke woonstijl? De kleuren uit de natuur zijn perfect te combineren met natuurlijke materialen, zoals riet en hout. Dit maakt jouw interieur gezellig knus. 

3. Velvet dreams

Velvet hoort helemaal thuis in de hotel chique woonstijl. Hotel chique is het luxe gevoel van een hotel in jouw eigen woonkamer. Velvet stoffen hebben een zachte en gladde touch, waardoor je ze gewoon moét aanraken. Vaak zie je dat velvet stoffen kleurrijk zijn, maar natuurlijk kan je ook gaan voor een wat donkerdere velvet stof. 

Kan jij niet wachten om aan de slag te gaan met jouw interieur? Voor meer inspiratie, woontrends en styling tips kan je terecht op onze Instagram

Ontdek de banken van JaxxChoice

bank-brenn-hoek-links-stof-viii-842
Brenn
 1.799
Bank-Fenn-stof-VIII-811-hoek-links-JaxxChoice
Fenn
 3.199
Bank-Niek-VI-6110-hoek-links-JaxxChoice
Niek
 1.359