Velvet banken

De velvet bank is niet meer te missen in een modern interieur. Een velvet bank wordt ook wel fluwelen bank of velours bank genoemd. Fluweel is een stofsoort waarbij lusjes worden geweven, waardoor een zachte, glanzende stof aan de bovenkant ontstaat. Fluwelen banken staan ook bekend als velours (Frans) en velvet (Engels).
Zie jij zo’n velvet exemplaar al in je woonkamer staan?

Velours banken in diverse maten & uitvoeringen

JaxxChoice heeft meerdere banken beschikbaar in velours. Van de JaxxChoice modellen zijn er 7 in het fluweel verkrijgbaar. Ga jij voor een 3-zitsbank zoals Sepp of past hoekbank Oliver beter in jouw interieur? Een JaxxChoice bank kan je helemaal zelf samenstellen! Kies uit verschillende formaten en opstellingen, geheel naar eigen wens.

Velvet banken in vele kleuren

Naast het kiezen van de opstelling kun je ook de stof zelf bepalen. Wil je een gladde velvet bank of liever een rib velours bank? De keuze is aan jou! Naast de verschillende varianten kan je ook de kleur zelf bepalen. Bijvoorbeeld hoekbank Bobbi is er in zwart, petrol en donkergroen fluweel.

Ben je benieuwd of jouw favoriete kleur en stof binnen jouw interieur past? Bestel dan een gratis stofstaaltje en neem thuis rustig de tijd om te ervaren wat ze met je doet.

JaxxChoice velvet banken

De volgende JaxxChoice modellen zijn beschikbaar in fluweel:

Een fluwelen bank kopen van JaxxChoice

Wilt u meer inspiratie opdoen? Kom gezellig langs in onze showroom in Jansen Totaal Wonen in Huissen (nabij Arnhem). Liever telefonisch contact? Bel 026 326 9900 voor meer informatie over onze velvet banken. Onze specialisten helpen je verder en vertellen je graag meer over een bank op maat van JaxxChoice.

0