Velvet banken

Kies jouw elegante velvet bank bij JaxxChoice!

De velvet bank is niet meer te missen in een modern interieur. Deze populaire bank wordt ook wel fluwelen bank of velours bank genoemd. Fluweel is een stofsoort waarbij lusjes worden geweven, waardoor een zachte, glanzende stof aan de bovenkant ontstaat. Fluwelen banken staan ook bekend als velours (Frans) en velvet (Engels). Zie jij zo’n velvet exemplaar al in je woonkamer staan?

JaxxChoice velvet banken

De volgende JaxxChoice modellen zijn beschikbaar in fluweel:

Velours banken in diverse maten & uitvoeringen

JaxxChoice heeft meerdere banken beschikbaar in velours. Van de JaxxChoice modellen zijn er 7 in het fluweel verkrijgbaar. Ga jij voor een 3-zitsbank zoals Sepp of past hoekbank beter in jouw interieur? Een JaxxChoice bank kan je helemaal zelf samenstellen! Kies uit verschillende formaten en opstellingen, geheel naar eigen wens.

Velvet banken in vele kleuren

Naast het kiezen van de opstelling kun je ook de stof zelf bepalen. Wil je een gladde velvet bank of liever een rib velours bank? De keuze is aan jou! Naast de verschillende varianten kan je ook de kleur zelf bepalen. Ga jij voor een grijze, groene of zwarte velvet bank?

Ben je benieuwd of jouw favoriete kleur en stof binnen jouw interieur past? Bestel dan een gratis stofstaaltje en neem thuis rustig de tijd om te bekijken welke stof het mooiste staat. Naast de stofjes die je op onze site kunt bestellen, zijn al onze banken in nog veel meer velvet stoffen verkrijgbaar. Benieuwd naar deze stoffen? Kom langs in onze showroom in Huissen (nabij Arnhem) om alle opties te bekijken.

Onderhoud van een velvet bank

Als je voor een velvet bank kiest, is het ook belangrijk om te weten hoe je ervoor zorgt dat jouw bank zo lang mogelijk mooi blijft. Benieuwd hoe je een fluwelen bank het beste kan onderhouden? Lees er alles over in ons blog ‘Hoe onderhoud je een velvet bank?‘

Een fluwelen bank kopen van JaxxChoice

Wil je eerst meer inspiratie opdoen? Kom gezellig langs in onze showroom in Jansen Totaal Wonen in Huissen (nabij Arnhem) of verkooppunten van Loods 5. Daar vind je nog veel meer velvet banken en velvet stoffen.
Liever telefonisch contact? Bel 088 021 6566 voor meer informatie over onze velvet banken. Onze specialisten helpen je verder en vertellen je graag meer over een bank op maat van JaxxChoice.