Bank kopen in Arnhem

Koop jouw bank dicht bij huis

Is jouw interieur toe aan een nieuwe bank? De zoektocht naar het perfecte exemplaar begint.. Allereerst de vorm en het formaat: ga jij voor een hoekbank, 2-zits- of toch een 3-zitsbank? En kies jij een kleine bank of juist een XL model? Ook het comfort is van grootst belang, want na een dag hard werken wil jij wanneer je thuis komt heerlijk kunnen neerploffen op jouw bank. Alle JaxxChoice banken zijn voorzien van een HR-schuim vulling. Dit materiaal heeft een hoog herstellend vermogen en een hoge veerkracht, hierdoor herstelt het makkelijker in de oorspronkelijk vorm. Geen zitkuilen dus! Lees meer over de kwaliteit van onze banken.

De perfecte stof

Nu is de stof aan de beurt: Past een stoere leren bank bij jouw interieur of ga jij voor een hippe velours stof? Het leuke is dat je alle banken van JaxxChoice zelf kan samenstellen, geheel in jouw eigen smaak.

Jansen Totaal Wonen JaxxChoice banken Arnhem

Kom langs in onze showroom nabij Arnhem

Wil je onze modellen eerst in het echt bewonderen? Bezoek dan de showroom van Jansen Totaal Wonen in Huissen, nabij Arnhem. Hier staan bijna al onze banken en je kan gelijk alle stoffen bekijken en voelen. Geen tijd om langs te komen? Je kan ook gratis proefstofjes aanvragen via onze webshop!