De beste bank voor het hele gezin

Ben jij thuis met een heel gezin? Dan moet iedereen natuurlijk zijn eigen plekje kunnen hebben om heerlijk te zitten of liggen. Maar waar moet je op letten bij het kiezen van de perfecte bank voor het hele gezin?

1. Kies de juiste opstelling

Een loungebank in u-vorm is het ideale model voor het hele gezin, omdat het voldoende ruimte biedt voor iedereen om samen te relaxen. Bovendien beschikt een u-bank over genoeg zitplaatsen voor jouw vrienden en familie als ze gezellig langskomen. Het combineren van een bank met fauteuil kan ook handig zijn om meer zitopties te creëren in de woonkamer.

2. De kleur die past bij een gezinsbank

Is een lichte bank wel geschikt voor een groot gezin? Natuurlijk! Bij JaxxChoice vinden we dat de kleur van een bank niet moet afhangen van de gezinssamenstelling, maar vooral moet aansluiten bij jouw persoonlijke smaak en interieurstijl. Met onze uitgebreide All-in House service kun je elke gewenste bank kiezen, ongeacht de kleur.

3. Vergeet je viervoeter niet

Bij het uitkiezen van een gezinsbank mag je jouw trouwe viervoeter natuurlijk niet vergeten! Gelukkig hebben wij diverse huisdiervriendelijke banken in onze collectie, waardoor zowel jij als je huisdier comfortabel kunnen genieten.

Heb je nog twijfels of vragen over de ideale gezinsbank? Breng dan een bezoek aan een van onze verkooppunten en laat je adviseren door onze bankenspecialisten.