Maak kennis met onze brand ambassador: myhomeofzodiac

Graag willen we jullie voorstellen aan onze brand ambassador van JaxxChoice: Thera. Thera staat op Instagram bekend als @myhomeofzodiac. Op haar account zie je dat Thera dol is op interieur! Ze stylet haar woning naar de nieuwste trends en inspireert haar volgers met mooie inkijkjes. Thera woont samen met haar gezin in een nieuwbouwwoning in Elst. Sinds 2020 werkt ze samen met JaxxChoice en dat is niet voor niets! Ze komt graag wooninspiratie opdoen in onze JaxxChoice Store in Huissen.

''JaxxChoice is een supergaaf merk met een hele uitgebreide collectie''

brand ambassador myhomeofzodiac draaifauteuil jaxxchoice

Dit is @myhomeofzodiac

Naast haar werk houdt Thera zich graag bezig met haar eigen website en Instagram account: @myhomeofzodiac. Hier inspireert ze haar volgers met haar interieur. Thera’s woonstijl is te omschrijven als industrieel chique, gecombineerd met warme elementen. Deze woonstijl past perfect bij JaxxChoice en daarom zijn wij trots dat wij onze collectie in haar interieur mogen tonen.

Bank Niek bij Thera

Benieuwd naar Thera's choices?

Thera heeft voorheen al eerder banken van JaxxChoice thuis gehad. Haar eerste bank was hoekbank Mikk in stof VII 7105. Een stoere verschijning met brede armleuningen. Later ruilde ze bank Mikk in voor onze bank Niek in stof VII 7104. Een strakke bank met een tijdloze uitstraling. Dit keer wil Thera haar interieur een frisse, nieuwe look geven en dus besloot ze voor een ander type bank te gaan: bank Kess in stof Oasis Shell.

Bank Kess en Thera jaxxchoice store

Woonshoppen bij JaxxChoice

Zo heeft Thera, samen met onze verkoopspecialist Mandy, haar nieuwe bank uitgekozen in onze JaxxChoice Store. Ze bespraken alle mogelijkheden en Mandy legde een aantal grote stofstalen over bank Kess heen. Op deze manier kreeg Thera een goed beeld van hoe de stoffen eruit zouden zien op haar favoriete bank. Ook had Thera foto’s meegenomen van haar eigen interieur, waardoor Mandy goed mee kon denken.

''Mandy nam rustig de tijd om alle materiaalopties door te nemen. Vooral de grote stofstalen hielpen mij bij het maken van mijn definitieve keuze!''

Daarnaast vindt Thera het fijn dat er bij JaxxChoice keuze is uit veel verschillende modellen banken en stoffen én dat je deze banken helemaal zelf kan samenstellen.

Maak jij je interieur ook compleet met bank Kess?

Thera heeft voor bank Kess in u-opstelling gekozen, in de luxe stof Oasis Shell. Dit is precies hoe wij Kess in onze showroom hebben staan! De zit van bank Kess loopt bijna tot aan de grond, wat Thera onwijs aansprak. Dit draagt bij aan zijn luxe uitstraling. Een bijkomend voordeel hiervan is dat er geen ballen meer van Thera’s hond Dexx onder de bank kunnen rollen. Verder staat Kess bekend om zijn uitstekende zitcomfort, relatief lage armleuningen en zijn sierlijke stiknaden. En wist je dat Kess een elementenbank is? Doordat de elementen afzonderlijk zijn afgewerkt, kun je ervoor kiezen om de elementen van Kess vrij in de ruimte te plaatsen. Dit betekent nieuwe combinaties proberen, wanneer je maar wil!

Kan jij ook wel wat hulp gebruiken bij het uitzoeken van jouw droombank? Kom dan gerust langs in onze JaxxChoice Store in Huissen!