Restaurant Brass als ultieme fotoshoot locatie

Afgelopen week was het zo ver: onze fotoshoot bij restaurant Brass in Nijmegen. Een restaurant met een prachtige ambiance! Midden in een woonwijk en toch omringd door natuur. Het restaurant bevindt zich op een bijzondere locatie, maar is vooral van zichzelf een unieke plek om te dineren. Én om onze nieuwste foto’s te schieten.

Fotoshoot restaurant brass bank liva
Bank Liva

Fotoshoot in stijl bij restaurant Brass

Een kleurrijk restaurant waar élk hoekje anders is, dat is Brass. De ideale locatie voor verschillende invalshoeken en unieke sfeerbeelden. Daarbij zagen wij belangrijke eigenschappen van JaxxChoice in het restaurant terugkomen: stijlvol, hip en warm. Een perfecte match!

Fotoshoot restaurant brass bank krijn met model
Exclusief in de JaxxChoice Store: bank Krijn

Onze nieuwe collectie

De afgelopen tijd hebben wij weer een aantal mooie zitmeubels aan onze collectie toegevoegd. Bestaande modellen in een nieuw jasje, maar ook geheel nieuwe items met ronde elementen, zoals bank Kenzi en fauteuil Abbie. Deze gingen uiteraard allemaal op de foto tijdens de fotoshoot bij restaurant Brass.

Bank Kenzi in stof VI 6130 hoek links

Kenzi

 1.955
Kleine hoekbank Vico in stof VIII 822 hoek links

Vico

 1.610
JaxxChoice hoekbank Liva hoek links VI 6096 lichtgrijs

Liva

 1.505
Bank Mikk stof VI 6127 hoek links JaxxChoice

Mikk

 1.425

Meer nieuws & inspiratie

Vind jij het leuk om op de hoogte te blijven van nieuwe JaxxChoice items? Houd dan onze website en Instagram pagina goed in de gaten. Hier delen wij al onze nieuwtjes met jullie! Ook kan je hier terecht voor meer interieurinspiratie.
Draaifauteuil Abbie tijdens fotoshoot restaurant Brass
Fauteuil Abbie

Restaurant Brass, bedankt namens JaxxChoice!